Sinterklaas op de duofiets
Sinterklaas op de duofiets Zonnebloem Odijk

Sinterklaas bezoekt Zonnebloem Odijk

1 december 2023 om 16:31 Lokaal Deel je nieuws

Natuurlijk slaat Sinterklaas de Zonnebloem Odijk niet over. Ook dit jaar werden de deelnemers tijdens de koffieochtend verblijd met een bezoekje van de Goedheiligman. Hij had 2 Pieten meegenomen waaronder dit keer de Trekzakpiet. Bijzonder was het vervoer van de Sint. Zijn trouwe viervoeter Ozosnel had een dagje vrij. Sinterklaas kwam dit jaar met de Duofiets aangedreven door de Trappiet. Onder luid applaus en gezang kwam Sinterklaas binnen. Hij amuseerde zich zichtbaar met de aanwezigen. Die dit waardeerden met het meezingen van veel sinterklaasliedjes. Na ruim een uur gezelligheid met koffie en thee vertrok Sinterklaas weer op de duofiets naar zijn volgende bezoekadres.

Nadien kregen we nog een bericht van Sinterklaas dat hij bijna 160 ouderen en mensen die wel eens een leuke attentie verdienen in Odijk blij zal maken met een banketstaaf.

Dit alles is mogelijk door de bijdragen van de Caritas Odijk , het Witte Kerkje en bakkerij Doeleman. Heeft u interesse in wat de Zonnebloem Odijk doet kijk dan op de website www.zonnebloemodijk.nl Hier vindt u ook een kort beeldverslag van zijn bezoek.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie