.
. .

Help de Voedselbank aan Douwe Egberts Waardepunten!

1 december 2023 om 13:51 Lokaal Deel je nieuws

Na het grote succes van afgelopen jaren gaat de Voedselbank Kromme Rijn de komende tijd weer DE Waardepunten inzamelen. Met de gedoneerde punten zullen bij Douwe Egberts pakken koffie aangeschaft worden voor de cliënten van de Voedselbank.  Onderstaande locaties in de regio fungeren de komende weken als inzamelplaats middels kartonnen boxen, waarin de bonnen gedeponeerd kunnen worden.

Help mee!

Vorig jaar hebben wij het waanzinnige aantal van ruim 1 miljoen! punten ingezameld, wat goed was voor maar liefst 1680 pakken koffie. Hoewel we al 12 jaar deze actie organiseren, blijken er dus nog steeds veel waardepunten in kastjes en laden te liggen. 

Douwe Egberts heeft toegezegd het aantal punten met 20 procent te verhogen, waardoor we extra veel koffie voor onze klanten zullen krijgen. Omdat koffie lang houdbaar is, krijgt de Voedselbank deze maar zeer sporadisch aangeboden. De bedoeling van deze actie is dat de cliënten van de Voedselbank gedurende een langere tijd regelmatig ook een pak koffie in hun wekelijkse pakket vinden. Daarom het vriendelijke verzoek: heeft u DE waardepunten nog ergens in een la of kastje liggen, levert u ze dan alstublieft in! 

Inzamelpunten

De duidelijk herkenbare verzameldozen staan op de volgende locaties:

Albert Heijn Bunnik

Jumbo Odijk

Boni Odijk

De inzamelactie duurt tot de eerste week januari. Alvast dank voor uw hulp!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie