Parkinson Café Driebergen
Parkinson Café Driebergen 'Silverein

parkinson cafe driebergen 10 jaar

31 juli 2023 om 14:12 Lokaal Deel je nieuws

Parkinson Café Driebergen 10 jaar.

Het Parkinson Café Driebergen is een ontmoetingsplek voor mensen met de ziekte van Parkinson, hun partners, familieleden, vrienden en andere belangstellenden uit de gehele regio Utrechtse Heuvelrug/Kromme Rijn. Elke derde dinsdag van de even maanden ontmoeten bezoekers elkaar in een open en gemoedelijke sfeer. Veelal wordt informatie over diverse thema’s of onderwerpen aangeboden door medische professionals of zorgdeskundigen op één van de vele gebieden waar een Parkinsonpatiënt mee te maken krijgt.  Het Parkinson Café Driebergen wordt georganiseerd door de Parkinson Vereniging, in samenwerking met medewerkers van Silverein, en bestaat inmiddels 10 jaar.

Dit tweede lustrum zal worden gevierd op dinsdagmiddag 15 augustus 2023 met een speciale High-tea Café-bijeenkomst. Geen sprekers, maar een bijeenkomst waar ontmoeten en ervaring uitwisseling centraal staan. De onderlinge contacten worden tot stand gebracht door deel te nemen aan een aantal gezelschapsspelen.

Deze feestelijke middag van het Parkinson café vindt plaats in Zorgcentrum Sparrenheide, Sparrenheide 1 (ingang aan de Melvill van Carnbeelaan) te Driebergen, in de Vierhoutzaal. De middag begint om 14.00 uur. De zaal is open vanaf 13.30 uur.

Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan via info@parkinsoncafedriebergen.nl. De kosten voor deelname, inclusief high tea, bedragen € 10,00 per persoon, contant te voldoen aan de zaal. De bijeenkomst staat open voor leden van de Parkinson-Vereniging met hun begeleider/ mantelzorger, doch u kunt zich ter plaatse als lid aanmelden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie