Jong en oud werken samen voor een fleurige groene buurt.
Jong en oud werken samen voor een fleurige groene buurt. Oranjebuurt Bunnik

Groen klussen in de Oranjebuurt op zondag 11 juni

2 juni 2023 om 12:29 Lokaal Deel je nieuws

Op 11 juni tussen 14 en 15 uur kunnen bewoners van de Oranjebuurt de groene vingers uit de mouwen steken. Dan vindt weer een klusmiddag plaats om het groen op het Ireneplein te onderhouden. Ook het tuintje voorin de Emmastraat wordt dan onder handen genomen.

Taken die op de planning staan zijn onder andere wieden, vegen en compost kruien. Wie graag verft komt ook aan zijn trekken: het verven van de betonnen zitjes, de pingpongtafel en het ‘ganzenbord’ zijn ook taken voor deze middag.

Iedere buurtbewoner is welkom om te helpen. Mensen met kinderen die graag spelen op het Ireneplein zijn extra welkom; zij kunnen het plein mooi maken voor hun kinderen.

De organisatie zegt: “Van kleine, makkelijke, klussen tot zwaarder fysiek werk (lekker even een work out!) is mogelijk. Je leert meteen ook meer mensen in de buurt kennen én je draagt bij aan een fleurige, leefbare buurt. Wees welkom met je eigen tuingereedschap. Schrijf hier ook even je naam op om te zorgen dat je met je eigen gereedschap weer naar huis gaat.”

Voor koffie, thee en iets lekkers wordt gezorgd. Aanmelden is niet nodig. Verzamelen om 14u bij de pingpongtafel op het Ireneplein.

Meer weten over de groene activiteiten in de Oranjebuurt? Contactpersoon van de groengroep is: Cerian van Gestel, Rijnzichtlaan 1, cerianvg@gmail.com.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie