Steenhommel
Steenhommel IVN

IVN Minicursus hommels en bijen

3 april 2022 om 15:50 Lokaal Deel je nieuws

Wil je leren herkennen welke hommels en bijen in je tuin rond vliegen? Op dinsdag 19 april organiseert IVN Heuvelrug Kromme Rijn een introductie hierover. Aan bod komt hoe je de meest voorkomende bijen en hommels in je tuin kunt herkennen, hun verschillende leefwijzen en wat je kan doen om ze naar jouw tuin te trekken. Het doel is dat je mee kunt doen aan Nationale Bijentelling 2022. Op zaterdag 23 april zullen we de opgedane kennis in de praktijk brengen tijdens een excursie.

De lesavond is op dinsdagavond 19 april van 20:00-22:00u op locatie Helicon, Socrateslaan 22a in Zeist. De excursie is op zaterdag 23 april van 11:00-12:30u (bij slecht weer wordt de excursie afgelast of verplaatst). De locatie van de excursie wordt vooraf bekend gemaakt. De kosten zijn €7,50 voor leden en €10 voor niet-leden.

De inschrijvingsmogelijkheid sluit op 15 april of eerder als het maximum aantal deelnemers is bereikt. Na aanmelding krijg je een bevestiging waarna je de kosten kunt voldoen via een bankoverschrijving. Er is plek voor maximaal 20 deelnemers,  Om je aan te melden stuur je een bericht naar cursussen@ivnhkr.nl Geef aan of je lid bent van IVN of KNNV of geen lid.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie