Organisator Fred Schenk verwelkomt de deelnemers
Organisator Fred Schenk verwelkomt de deelnemers Marlous de Haan

Eerste fysieke training van 2021 een succes

24 oktober 2021 om 16:08 Lokaal Deel je nieuws

Op 13 oktober 2021 was het eindelijk weer toegestaan om fysiek bij elkaar te komen voor een training. Dit maal ging het om de training Mindmappen.

Vol enthousiasme wist trainer Rudy Rensink de groep mee te nemen in de voordelen van mindmappen. Aan de hand van een aantal praktische oefeningen werd de techniek uitgelegd. Deze introductie zorgde ervoor dat veel van de aanwezigen hier graag meer mee willen doen en over leren. Want zeker voor raadsleden kent mindmappen een aantal mooie toepassingen.

“Na diverse digitale trainingen georganiseerd te hebben, was ik erg blij dat we nu weer fysiek bij elkaar konden komen.” aldus Fred Schenk, de organisator vanuit de VVD Kromme Rijnstreek, “Je merkt toch dat dit een andere dynamiek geeft en je zo beter met elkaar kan overleggen en oefenen. Ik hoop en verwacht de komende tijd nog vele trainingen te organiseren. Als mensen interesse hebben, dan kunnen ze zich aanmelden voor de nieuwsbrief van de VVD Bunnik, persoonlijk contact met mij opnemen en de beste manier is natuurlijk om lid te worden van de VVD.”

Voor de komende tijd staan er diverse trainingen op de planning. Zowel basistrainingen als liberalisme, debat en presentatie, als meer specifieke trainingen zoals gemeenteraadssimulatie, lokale politiek, crisiscommunicatie en onderhandelen voor politici.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie