Afbeelding
Familiedag op Landgoed Oostbroek

Familiedag op Landgoed Oostbroek

2 juli 2019 om 15:30 lokaal

DE BILT Op zondag 7 juli 2019 tussen 11:00 - 16:00 uur zorgen de vrijwilligers van Utrechts Landschap voor een gezellige dag, met tal van activiteiten op het landgoed Oostbroek te De Bilt.

Wat valt er te doen voor de kinderen, ouders en grootouders De kruidentuin is nu wel op z'n mooist en zeker een bezoekje waard. Dick Smit is aanwezig met zijn prachtige botanische illustraties, Bram komt met zijn pannenkoekenbakfiets en er komt een kersenkraam. De Proeftafel is aanwezig met heerlijke wijnen en bij mooi weer is er Zin in IJs. Uiteraard is er een groot terras voor koffie, thee, sapjes en ander lekkers. Voor de kinderen worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Zo kunnen ze knutselen, reuze bellen blazen en spelletjes doen in de boomgaard. De wandelaars kunnen

een puzzeltocht over het landgoed lopen. Op de vlonder kunnen de jonge onderzoekers naar waterdiertjes zoeken.

't Winkeltje is open voor informatie over Utrechts Landschap en er zijn allerlei heerlijke streekproducten en cadeautjes te koop.

Ontdek landgoed Oostbroek Landgoed Oostbroek ligt verscholen achter het Prinses Maxima Centrum aan de Bunnikseweg 45a te De Bilt. Een oase van rust tussen drukke snelwegen en het stadsleven. Kom langs en ontdek het unieke Utrechts Landschap.

De toegang is gratis. Kom bij voorkeur met de fiets! Parkeermogelijkheden zijn beperkt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie