Afbeelding
Kuun Jenniskens

Komende week twee raadsvergaderingen in Bunnik

20 juni 2019 om 11:45 lokaal

ODIJK Vanwege het aanstaande vertrek van wethouder IJbersen naar de Gooise Meren is er geschoven met de raadsvergaderingen. De Liberalen hebben nog geen opvolger bekend gemaakt. Een college met slechts één wethouder is geen college - het college komt dan te vervallen en in die situatie komt burgemeester Van Bennekom er alleen voor te staan. Om te zorgen dat een aantal belangrijke besluiten toch kan worden genomen is de 4 juli vergadering verschoven naar 27 juni, en de 27 juni vergadering naar 25 juni. Hieronder beide raadsagenda’s.

door Kuun Jenniskens

OPEN HUIS 25 JUNI Om 19:30 uur wordt de Startnotitie Regionale Energie Strategie (RES) gepresenteerd. In de andere zaal gaat het over vervangingsinvesteringen voor de sport voor 2019.

RAAD 25 JUNI  Deze start om 20.30 uur. Op de agenda staat eerst ‘het verlenen ontheffing van het vereiste ingezetenschap’ voor wethouder Spil (P21). Deze vergadering kent drie debatpunten: Huisvestingverordening regio Utrecht 2019, gemeente Bunnik; verordening rechtspositie raadsleden, verordening ambtelijke bijstand en verordening fractieassistenten; en de Jaarstukken voor 2018

RAAD 27 juni Deze avond gaat over de Kadernota voor 2020-2023. Dat is het stuk dat toewerkt naar een begroting voor volgende jaar. Hier worden ook de algemene beschouwingen gehouden. Deze avond, die om 19:30 uur start, staat ook de Eerste Bestuursrapportage op de agenda. Dit stuk kijkt of de uitgaven van dit jaar een beetje in pas lopen met de Begroting 2019. Deze vergadering eindigt rond 21:30 uur met een afscheid van wethouder Eijbersen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie