Pp vrijdag 17 mei Vanaf 17.30 uur kunnen buurtgenoten en anderen geïnteresseerden aanschuiven bij de Mengtafel in Stayokay Utrecht-Bunnik.
Pp vrijdag 17 mei Vanaf 17.30 uur kunnen buurtgenoten en anderen geïnteresseerden aanschuiven bij de Mengtafel in Stayokay Utrecht-Bunnik. Rawpixel Ltd

Stayokay viert met de Mengtafel

6 april 2019 om 07:00 lokaal

BUNNIK De Mengtafel is een sociaal initiatief dat ter ere van het 90-jarige jubileum van hostelketen Stayokay wordt georganiseerd bij diverse Stayokay locaties in het land. Want 90 jaar oud, dat is een goede reden voor een feestje. De Mengtafels worden georganiseerd voor mensen uit de buurt waarbij de insteek is: mensen samenbrengen en een onvergetelijke tijd laten beleven.

Mengtafel bij Stayokay Utrecht-Bunnik op vrijdag 17 mei Vanaf 17.30 uur kunnen buurtgenoten en anderen geïnteresseerden aanschuiven bij de Mengtafel in Stayokay Utrecht-Bunnik voor slechts € 18,50 per persoon. Wat kan je verwachten? "Heel veel!" vertelt hostelmanager Christof Grijsbach. "Het wordt een verzorgd en avondvullend programma aan lange tafels met een 3-gangendiner, entertainment, muziek en bovenal boeiende gesprekken met mensen (uit de buurt). Dat is waar we goed in zijn en al 90 jaar doen: gasten samenbrengen die met elkaar een onvergetelijke tijd beleven. De avond wordt gepresenteerd door theatermaker en presentator Oscar Kocken. Hij zal zorgen voor een ongedwongen, fijne sfeer en zal natuurlijk ook stil staan bij de historie van Stayokay Utrecht-Bunnik.

SOCIAAL EVENEMENT "Hoe we ook in 90 jaar gemoderniseerd en veel comfortabeler geworden zijn, we blijven altijd dé ontmoetingsplek voor iedereen. Milieu en maatschappelijke betrokkenheid is altijd heel belangrijk geweest. Daarom vinden we dit sociale evenement, De Mengtafel, een passend thema voor onze verjaardag," aldus Christof. "We hopen op veel geïnteresseerden die het leuk vinden om nieuwe mensen te leren kennen. Natuurlijk is er ook de gelegenheid om een kijkje te nemen in het landhuis."

Ticketverkoop Aanschuiven aan de Mengtafel kost € 18,50 per stuk en geïnteresseerden kunnen een kaartje kopen via stayokay.com/mengtafel. Van ieder verkochte ticket gaat een bijdrage naar het Stay4all fonds. Dit fonds verzorgt schoolkampen voor kinderen van ouders die dat niet kunnen betalen. Meer info over Stay4all is te lezen op stayokay.com/stay4all.

GROOTSTE HOTELKETEN Stayokay is de grootste hostelketen van Nederland met 22 verrassende locaties, van de Achterhoek tot Amsterdam. Al sinds 1929 biedt Stayokay (inter)nationale gasten de ideale plek om te overnachten; slapen kan op privé- of gedeelde kamers. Maar ook voor vergaderingen, feestelijke en zakelijke events ben je bij Stayokay aan het juiste adres. Stayokay verzorgt jaarlijks bijna een miljoen overnachtingen en wil voortrekker zijn op het gebied van duurzame en sociale initiatieven. Stayokay is aangesloten bij Hostelling International: een netwerk van meer dan 4000 hostels wereldwijd.

Het landgoed Rhijnauwen stamt waarschijnlijk uit de 13e eeuw. Een eerste vermelding van de Ridderhofstad Rhijnauwen (het landhuis) stamt uit 1212. In 1919 werd het landgoed gekocht door de gemeente Utrecht. De toenmalige bewoonster, de douarière Strick van Linschoten mocht er blijven wonen tot aan het einde van haar leven. Op 1 april 1933 werd Rhijnauwen verhuurd aan de NJHC (Nederlandse Jeugdherberg Centrale), waarmee het gebouw zijn huidige bestemming kreeg. In 2003 werd het Stayokay Utrecht-Bunnik. Inmiddels een geliefde plek om te overnachten, te trouwen of om een drankje te drinken op het terras bij het Koetshuis.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie