Verhalen van de Kromme Rijnstreek

17 maart 2019 om 12:21 lokaal

HOUTEN / WIJK BIJ DUURSTEDE / BUNNIK ] VVV Kromme Rijnstreek organiseert sinds een aantal jaar de Kromme Rijnstreek Academie. Inspirerende bijeenkomsten voor recreatie- en horecaondernemers met als doel kennisontwikkeling, professionalisering en versterken van het onderlinge netwerk. Na het succes van de eerdere bijeenkomsten, volgt op maandag 15 april een nieuwe bijeenkomst van deze Kromme Rijnstreek Academie. Je bent van harte welkom!

Met het project "Verhalen van de Kromme Rijn" geven de gemeenten Houten, Wijk bij Duurstede en Bunnik uitvoering aan hun gezamenlijk recreatie-ambities uit de Omgevingsvisie Kromme Rijnstreek. Dit doen de gemeenten in nauwe samenwerking met de VVV Kromme Rijnstreek en haar leden. Tijdens de bijeenkomst van de Kromme Rijnstreek Academie op 15 april zal het Project 'Verhalen van de Kromme Rijnstreek' op de agenda staan en zal Bureau Buhrs de middelen presenteren die zij ontwikkeld hebben rondom de 5 verhaallijnen van de streek.

Ondernemers kunnen van deze middelen kosteloos gebruik maken in hun communicatie en kunnen tijdens de bijeenkomst tevens aangeven waar nog meer behoeft aan is. De inbreng van ondernemers is van groot belang en wordt gebruikt tijdens de verdere uitvoering van het Project 'Verhalen van de Kromme Rijnstreek' in 2019 en 2020.

Programma maandag 15 april:

10.15 uur Inloop met koffie en thee

10.30 uur Welkom door Martine van Amerongen, Marketing & Promotie VVV Kromme Rijnstreek

10.35 uur Carlijn Leenders en Richard Hartkamp, Bureau Buhrs

Bureau Buhrs legt uit hoe ondernemers de verhaallijnen kunnen gebruiken in de promotie en marketing van hun bedrijf. Het bureau presenteert de ontwikkelde middelen rondom de 5 thema's.

11.15 uur Brainstorm over mogelijke producten/ activiteiten gekoppeld aan de 5 verhaallijnen.

12.15 uur Netwerklunch

13.00 uur Einde bijeenkomst en mogelijkheid tot rondleiding in Kasteel Sterkenburg.

Graag tot ziens op 15 april! Meer informatie over deze bijeenkomst is te verkrijgen bij Martine van Amerongen,

VVV Kromme Rijnstreek, tel. 06-51844713, email: marketing@vvvkrommerijnstreek.nl

Locatie: Kasteel Sterkenburg, Langbroekerdijk 10, Driebergen

Doelgroepen: Recreatie- en horecaondernemers in de gastvrijheidssector.

Kosten en aanmelden: De kosten bedragen € 15 voor leden van de VVV, niet-leden betalen € 25.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan door een e-mail te sturen naar vestigingsmanager@vvvkrommerijnstreek.nl o.v.v. naam en telefoonnummer. Aanmelden kan tot uiterlijk 7 april. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie