Wandelen met de Drie Koningen

9 december 2018 om 11:07 lokaal

BUNNIK Zondag 6 januari 2019 vertrekt voor de 15e keer de jaarlijkse Driekoningenvoettocht. Deze al weer traditionele wandeltocht van ongeveer 16 km lang, trekt jaarlijks veel inwoners uit de parochie en omliggende streken. Dit jaar heeft de tocht een bijzonder tintje: men loopt naar Culemborg, de aangrenzende zuster parochie. Voor de inwendige mens wordt altijd goed gezorgd en de tocht levert voor velen verrassend gezellige gesprekken. Een beetje wandelervaring is handig en goede wandelschoenen een must aangezien niet alleen de verharde weg de schoenzolen zal passeren.

WANDELSCHEMA /PROGRAMMA

Houten Loerikseweg: 9.30 uur Eucharistieviering in het kader van Driekoningen. Vanaf 11.00 uur koffie ook voor degene die starten met de wandeling. Start wandeling rond 11.30 uur.

Schalkwijk: aankomst rond 13.00 uur. Koffie /thee met wat lekkers. Vanaf hier kunt u ook starten met de wandeling.

Culemborg Barbarakerk: aankomst rond 15.00 -15.30 uur. Eten en drinken, aansluitend is er een lichtjesviering met als thema; Grenzen verleggen opzoek naar nieuwe bronnen van leven…..Deze duurt ongeveer een half uur. Daarna staan de bussen van Maatschappij Kassing klaar om u naar de startplaats te brengen. Natuurlijk is het handig om voor de mensen uit Culemborg met de trein naar Houten te komen, zodat u geen extra reistijd meer heeft na afloop.

Waar u rekening mee moet houden: de wandeltocht is in principe gratis. Tijdens de lichtjesviering houdt men een collecte voor gemaakte kosten. Ook voor de buschauffeur wordt een bijdrage gevraagd in de bus.

Aanmelden kunt u eenvoudig doen via de site www.driekoningenvoettocht.nl Hier vindt u ook nog extra informatie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie