Dames aan de koffie
Dames aan de koffie Shironosov

Leuke luitjes uit Bunnik genieten van de herfst

7 oktober 2018 om 12:02 lokaal Deel je nieuws

In de herfst is het buiten zo mooi. Jong en oud gaan naar buiten om te genieten van de kleuren en de gezelligheid. Veel wandelaars en fietsers van 60 jaar en ouder hebben via Leuke luitjes een nieuw maatje gevonden om samen op stap te gaan. Wie weet hebben we voor jou ook een buurtgenoot om mee te wandelen of te fietsen.

 

Leuke luitjes zijn dichterbij dan je denkt!

Ze moest wel even een drempel over voordat Annie van Barneveld (68) uit Wageningen zich aanmeldde bij Leuke luitjes. Haar man was overleden en ze deden echt alles samen. Ze fietsten en wandelden ook veel samen. “Nu doe ik dat ook wel alleen, maar in mijn eentje een kop koffie drinken... Nee, dat doe ik toch niet.” Daarom zocht ze via Leuke luitjes iemand die ook van wandelen en fietsen houdt. Ze had gelijk een match met iemand uit haar wijk. Nu gaan ze samen op pad, hebben goede gesprekken en lachen veel.

 

Wat is www.leukeluitjes.nl?

Op www.leukeluitjes.nl kun je in contact komen met mensen in de buurt die dezelfde hobby’s hebben als jij.  Om die buurtgenoot makkelijker te vinden is Leuke luitjes opgericht. Je bent echt niet de enige die graag wandelt of fietst. Aanmelden is simpel en gratis.

 

Alle hobby’s

Leuke luitjes is speciaal voor mensen vanaf 60 jaar. Wandelen en fietsen zijn populair, maar ook voor andere hobby’s kun je op www.leukeluitjes.nl een buurtgenoot vinden. Wat vind jij leuk? Kaarten, fotograferen, samen iets drinken, samen eten, naar theater of museum. Het is allemaal welkom. Laat het ons weten en meld je aan! Dan kijken wij of we voor jou een buurtgenoot kunnen vinden die hetzelfde leuk vindt. Gezellig!

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie