Afbeelding
Kuun Jenniskens

Red Koningsdag Odijk 2019

18 september 2018 om 12:31 lokaal

ODIJK De Oranjecommissie in Odijk heeft momenteel te weinig vrijwilligers om Koningsdag 2019 te kunnen organiseren. Daarom zoekt de commissie dringend nieuwe leden. Anders kan Koningsdag 2019 niet doorgaan.

Al jaren is Koningsdag in Odijk een gezellig en goed bezocht dorpsfeest, dat wordt georganiseerd door een groep enthousiaste vrijwilligers. Een aantal van deze vrijwilligers is vorig jaar na vele jaren met 'pensioen' gegaan. Dit jaar neemt er weer een aantal afscheid, waardoor er maar een kleine groep overblijft. Deze groep is simpelweg te klein om Koningsdag 2019 te kunnen organiseren. Voor verschillende werkgroepen zijn extra mensen nodig: sponsoring, opbouw, lunch, muziek en kinderactiviteiten. Ook is er een nieuwe voorzitter nodig die de grote lijnen uitzet. Er wordt vanaf oktober tot aan Koningsdag een paar keer 's avonds overlegd en verder werken de commissieleden vooral in hun eigen werkgroep samen. Behalve nieuwe commissieleden, zijn er ook vrijwilligers nodig die op de dag zelf een (paar) uur willen meehelpen op verschillende onderdelen.

Geen Koningsdag in Odijk? Dat mag natuurlijk niet gebeuren! Meld je daarom snel aan als nieuwe vrijwilliger. Uiterlijk 10 oktober zal de Oranjecommissie bepalen of Koningsdag 2019 door kan gaan. Mail koningsdagodijk@gmail.com of kijk op www.koningsdagodijk.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie