NL doet spandoek Hondenspeelparadijs Bunnik
NL doet spandoek Hondenspeelparadijs Bunnik S. van Rooij

NL-Doet | Hondenspeelparadijs BunnikWe kunnen 15 en 16 maart kan nog hulp gebruiken voor het opknappen van speelvelden en speeltoestellen

2 maart 2024 om 21:41 Lokaal Deel je nieuws

Stichting Hondenspeelparadijs Midden Nederland beheert speelvelden aan de Achterdijk in Bunnik, waar honden in een omheinde omgeving kunnen rennen en spelen. De locatie voorziet in een duidelijke behoefte voor de regio. Zeker nu het loslopen van honden op veel plaatsen in de natuur steeds meer aan banden wordt gelegd. 

Vele baasjes met pups, pubers en volwassen honden treffen elkaar op speciale speeluurtjes. De speeluurtjes worden altijd begeleid door  vrijwilligers. 

Kun je hekwerk helpen herstellen of struiken snoeien? Vind je het leuk om met een kwast de speeltoestellen van een laagje verf te voorzien?  De plantenbakken te vullen met aarde of de speelvijver helpen herstellen? Er is altijd een klus die bij je past.

Meld je aan via https://www.nldoet.nl/activiteit/opknappen-speelvelden-hondenspeelparadijs-midden-nederland (de vrijdag en/of de zaterdag), of stuur een berichtje naar 06-33011950.

We hopen je te ontmoeten tijdens NL-Doet 2024! 

Het team van Stichting Hondenspeelparadijs Midden Nederland.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie