Afbeelding

Bunnikse kinderboekenschrijfster signeert op 15 november bij Van Ravenswaay

14 november 2023 om 10:45 Evenementen

BUNNIK De in Bunnik geboren kinderboekenschrijfster Charlotte Doornhein signeert haar nieuwe boek ‘S.O.S. samoeraitraining’ op woensdag 15 november in Bunnik. Van 14.30 tot 16.30 uur is zij in haar witte kimono te vinden in boekhandel Van Ravenswaay. Charlotte zal niet alleen signeren, maar belangstellende kinderen en volwassenen ook enkele staande jiu-jitsu technieken leren

Samoeraikrijgers, eens de elitekrijgers van het oude Japan, leven voort in onze hedendaagse samenleving. Dit spannende avontuur speelt zich af in het exotische Rio de Janeiro en volgt vier jonge vrienden, Raul, Alexandre, Miguel en Estrela Ferreira, in hun reis van zelfontdekking en groei. Getraind door jiu-jitsu grandmaster Brioso Silva, verkennen ze de kunst van zelfverdediging en de filosofie van het leven zelf.

Charlotte Doornhein is meer dan een veelzijdig auteur; ze is ook schoolschrijver, psychologe, jiu-jitsutrainer en Rites of Passage begeleider. Met dit boek wil ze jiu-jitsu als sport en levensfilosofie onder de aandacht brengen, en de lezers inspireren om volgens de waarden van de samoerai te leven.

Wat vinden een Jiu Jitsu grootmeester en een Rites of Passage grootmeester van het boek?

,,Dit boek is voor zowel kinderen als volwassenen boeiend om te lezen. In het begin wil de samoerai alles leren en doen. Naarmate de samoerai ouder wordt, zet hij dit opzij en gaat op zoek naar harmonie en welzijn.” - Mario den Edel, 10e dan Jiu Jitsu, oud-directeur Internationale Jiu Jitsu Federatie (IJJF).

,,A beautiful tale set in Brasil that spans generations, is full of adventures and has wonderful characters, plus it is bursting with great lessons for children of all ages.” - Dr Arne Rubinstein, CEO and Founder of the Rites of Passage Institute in Australia.

Meer informatie over de boeken van Charlotte Doornhein via www.charlottedoornhein.nl.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie