Afbeelding
Werkhoven Loopt

Drie afstandsrecords verbroken op Werkhoven Loopt

18 september 2023 om 16:00 Evenementen

WERKHOVEN Een topdag noemt Menno Hollander van de organisatie het, de achtste editie van Werkhoven Loopt. ,,Veel zon en gezelligheid! Het was weer een feest zaterdag op de Brink in Werkhoven met bijna driehonderd deelnemers aan de start. Meneer van Werkhoven uit Rotterdam werd als oudste deelnemer extra in het zonnetje gezet. Niet alleen vanwege zijn respectabele leeftijd maar omdat hij er sinds de eerste editie van Werkhoven Loopt bij is, hulde!”

Er zijn maar liefst drie afstandsrecords verbroken. ,,Steffi Smit (Abcoude) verbrak op de 1 km het record met een tijd van 3.48. Op de 5 km scherpte Sibren Lochs (Utrecht) het record aan naar 15.24, en het kan onder de 15 minuten werd gezegd, we zijn benieuwd! Op de 10 km verpulverde Nesrine Leene (Vleuten) het oude record, zij liep een prachtige tijd van 37.56 en ook dit schijnt nog sneller te kunnen, wow!”

Alle foto’s en uitslagen staan online op www.werkhovenloopt.nl. Menno: ,,En heb je als prijswinnaar geen bloemetje van Must Have Flowers of flesje bubbels van Smaragd Wijnen mogen ontvangen, geen probleem dan is er volgend jaar weer een mogelijkheid.” Op 21 september wordt de negende editie gehouden.

SPONSORS

,Wij bedanken graag alle vrijwilligers en sponsors voor hun inzet, want zonder hen echt geen evenement! Dank aan onze horecapartners het Wapen van Werkhoven, Merel’s IJs en La Crevette voor de goede verzorging van eten/drinken en andere lekkere dingen. Maar ook dank aan ons super host duo Leendert Flipse en Lucas van Leeuwen. En team van Partou bedankt voor de leuke activiteiten en opvang voor de allerkleinsten.”

APPELS

,,De frisse appels van Wim Oskam Fruitbedrijf en het gezonde Sourcy Vitamine water welke door Vrumona beschikbaar was gesteld werden door alle deelnemers erg gewaardeerd, en dank burgemeester Ruud van Bennekom voor het uitdelen van appels na de finish. Last bus not least verdient het team van Frank van Echtelt en Vcompany ook weer een dikke dankjewel voor hun hulp bij de op- en afbouw, erg fijn!”

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie