WIJK BIJ DUURSTEDE Van 16 tot en met 18 juni verandert de Mazijk in een plek vol heerlijkheden. Tijdens Mazijk Culinair koken sterrenchefs samen met de chefs van ‘t Klooster de heerlijkste gerechten en er is een culinaire ProefMarkt. Lokale ondernemers presenteren hier lokale producten en mooie gerechten. Ook zijn er workshops, zoals brood bak..
Samen met andere ondernemers Wijk culinair laten genieten tijdens Mazijk Culinair

V.l.n.r.: Mees Kooring, daarvoor Rik Veen, Toby Sadettan en Roy Schipper van 't Klooster
Ali van Vemde
Deel dit artikel via:
Laatste premium nieuws
25-9
Oekraïense Anfisa en Elena gastvrouwen van Bunniks fundraising diner met Oekraïense gerechten

23-9
Hans ging op vredesmissie, zijn dochter schreef er een boek over

23-9
Energie uit een oude mestput, bijzondere innovatie in Cothen

18-9
11 schapen dood in Langbroek, boer denkt aan wolf

12-9
Hoe Kees met zijn tractor 2.500 kilometer toerde over kronkelwegen
