Afbeelding
Bunniks Mooiste

Wat wordt de snelste straat van de gemeente Bunnik?

Evenementen

BUNNIK Een nieuwe onderdeel van Bunniks Mooiste is dit jaar is de straatprijs: met een team uit je straat kun je tijdens de 6 km loop gaan strijden om de titel BOVAG snelste straat van de gemeente Bunnik’. Vraag je straatgenoten, stel een team samen en doe mee! Uiteraard kunnen alleen inwoners van de gemeente Bunnik hieraan meedoen en moet je in de straat wonen waarvoor je meedoet. Het snelste team wint bijgaande bord om op te hangen in de straat.

Wil je meedoen met een team vanuit het bedrijf waar je werkt, je sportvereniging of je vriendenclub dan kun je net als andere jaren meedoen met de BAM-teamloop. Voor zowel de straatprijs als de teamloop geldt: stel een team samen van minimaal 3 en maximaal 5 mannen en/of vrouwen die zich elk individueel inschrijven voor de 6 km bij Bunniks Mooiste. Op het inschrijfformulier kun je vervolgens de straat (stratenloop) of een zelfgekozen naam voor de BAM-teamloop invullen. Het eindklassement van de teamloop wordt bepaald door de som van de drie beste individuele tijden per team.

In totaal zijn dit jaar prijzen te verdelen voor teams: de snelstestraatprijs, de wisseltrofee voor het snelste team en een prijs voor het meest ludiek geklede team.

Wie al heeft ingeschreven en alsnog een team wil vormen, kan een mailtje sturen naar info@bunniksmooiste.nl.

Veder zijn er ook de vaste individuele onderdelen: de IJskluis kinderlopen van 1 en 2 kilometer, en de 6 of 12 kilometer volwassenenloop (vanaf 13 jaar).

INSCHRIJVEN Inmiddels kan iedereen (online) inschrijven via www.bunniksmooiste.nl. Tot 31 juli kunnen volwassenen bij de inschrijving het speciale Bunniks Mooiste Jubileum hardloopshirt bestellen.

Bunniks Mooiste wordt georganiseerd door Loopgroep Bunnik met medewerking van diverse partijen waaronder de gemeente Bunnik en Postillion Hotels. Het evenement is de laatste jaren uitgegroeid tot het grootste sportevenement in Bunnik. Het parcours voert onder meer door de landgoederen Rhijnauwen en Amelisweerd. De deelnemers komen daarbij uit het vrijwel het gehele land. Bunniks Mooiste wordt dit jaar voor de 15e keer gehouden en wel op zaterdag 3 september.

Start en finish van de loop zijn in het gezellige centrum van Bunnik en wel op het Dorpsplein aan de Langstraat. Dit jubileumjaar wordt extra feestelijk met diverse eetgelegenheden , muziek langs de route, gratis activiteiten voor de kinderen en voor alle lopers en vrijwilligers een presentje.

Meer informatie is te vinden op de website van het evenement www.bunniksmooiste.nl.

advertentie
advertentie