Weer frisse polo's in het mooie najaarszonnetje
Weer frisse polo's in het mooie najaarszonnetje Wobbel

Geslaagde Wobbelbeurs in 'Corona-stijl'

Lokaal/Evenementen Deel je nieuws

Gisteren, 19 september 2020, vond de najaarsbeurs van Wobbel plaats. Een speciale editie vanwege Covid-19. Voor de organisatie een extra spannende want er moest met veel rekening gehouden worden.

Blijkbaar gaan veel beurzen in het land nog altijd niet door dus extra stoer dat Wobbel de uitdaging durfde aan te gaan. Wat fijn dat iedereen zich aan de regels en afspraken hield. De 1,5 meter werd gerespecteerd, iedereen hield zich aan de looproute en droeg een mondkapje. Kopers gaven aan dat het zo fijn was dat ze zo rustig konden shoppen zonder elkaar in de weg te lopen en ook mensen die na 11.00 uur kwamen waren verrast dat er nog zoveel moois lag.

De organisatie wil iedereen bedanken die aan deze beurs heeft bijgedragen. Met name Partou en de Kersentuin voor de ruimtes en Albert Heijn Bunnik voor het mogen lenen van de winkelmandjes. Zonder inbrengers en kopers geen beurs maar de vrijwilligers moeten deze keer nog het meest in het zonnetje worden gezet, er is vanaf vrijdagmiddag 15 uur tot zaterdagavond 19.30 keihard gewerkt. Hulde! 

De beurscommissie gaat, naast uitrusten en bijkomen, deze speciale beurs zeker evalueren en haar pijlen richten op maart 2021. Want dan kan hopelijk weer een beurs worden georganiseerd. Als er meer bekend is, zal dat uiteraard hier en op de facebookpagina gepubliceerd worden.

advertentie
advertentie