Geen Open Monumentendag in Bunnik dit jaar

29 juni 2020 om 13:28 Evenementen Deel je nieuws

Het Bunnikse comité OMD heeft besloten dit jaar geen OPEN MOUMENTENDAG in de gemeente Bunnik te organiseren. Het comité had al een leuk programma rond het thema ‘educatie’ samengesteld met rondleidingen, lezingen, workshops en vaartochten. Echter, de Coronamaatregelen zijn zowel voor de organisatie als voor de monumentbeheerders en de bezoekers dusdanig ingrijpend, dat daardoor de doelstellingen van een OMD niet gerealiseerd kunnen worden. De OMD moet een leuke, gezellige en leerzame dag zijn voor jong en oud, maar dat bleek dit jaar helaas onmogelijk te bereiken.

De verschillende monumenten en organisaties, die zouden meewerken, zijn inmiddels geïnformeerd en hebben begrijpend gereageerd op dit besluit.

In het voorjaar hebben wij een legowedstrijd voor kinderen van 6 tot 12 jaar uitgeschreven. Deze wedstrijd gaat gewoon door. Stuur foto’s of een filmpje van jouw spectaculaire (fantasie)monument en wij bekronen de beste inzenders op 12 september tot Legomaster van de gemeente Bunnik. Inzenden kan naar: omdbunnik@gmail.com.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie