Volgende Wobbelbeurs op 19 september aanstaande?

Evenementen Deel je nieuws

Helaas kon er in maart geen Wobbelbeurs georganiseerd worden. We hoopten dat er voor de zomer nog een beurs mocht plaatsvinden, maar gezien alle maatregelen vanuit het RIVM en de overheid is dat niet mogelijk. Dit betekent dat er in 2020 geen voorjaars-zomerbeurs wordt georganiseerd.

Op dit moment hopen we dat na de zomer evenementen wél weer door mogen gaan en dus richten we ons nu op de najaars- en winterbeurs op zaterdag 19 september aanstaande. We hopen dat deze editie wel kan plaatsvinden, maar grote kans dat het toch een andere beurs wordt ivm de maatregelen rondom het Coronavirus (denk aan 1,5 meter, maar zoveel bezoekers tegelijk in het gebouw, etc).

Verkoopnummers van maart zijn in september helaas NIET meer geldig. Alleen vrijwilligers die ook in september weer komen helpen, mogen hun nummer behouden. Alle andere inbrengers dienen een nieuw nummer aan te vragen. Dit kan vanaf  maandag 31 augustus aanstaande. 

Wij houden alle berichtgeving mbt het organiseren van beurzen binnen de Corona-maatregelen nauwlettend in de gaten en houden jullie op de hoogte middels de website van speelotheek Wobbel http://www.wobbelbunnik.nl/ en via onze facebookpagina https://www.facebook.com/wobbelbeurs.nl/.

advertentie
advertentie