Afbeelding
De Vergeten Hoek

Carnaval in De Vergeten Hoek tot in de puntjes geregeld

17 februari 2020 om 12:29 Evenementen

WERKHOVEN Carnaval in De Vergeten Hoek in Werkhoven was weer tot in de puntjes geregeld. Plezier en feest voor jong en oud, niet vanuit het vaste honk, maar vanuit een tent aan de Weerdenbugselaan. Het hele weekend was de zaal vol en waren er geweldige optredens.

Tijdens de pronkzitting op de vrijdagavond was de sleuteloverdracht voor de drie kernen van de gemeente Bunnik met onder andere een rappende burgemeester van Bennekom. Aansluitend aan de pronkzitting was er een beginnersbal met een spetterend optreden van Stef Ekkel.

 

UNIEKE OPTOCHT De optocht op zaterdag is uniek voor zo'n relatief klein dorp. Hij lijkt wel ieder jaar langer en kleurrijker. Met mooi uitgedoste wagens en groepen. Dit jaar waren er ook weer veel toeschouwers. Het was gelukkig zonnig en droog met af en toe wat frisse wind, maar dat speelde goed in op het motto: 'Met prins aiR Den Eerste aan het bewind, blaast er in De Vergeten Hoek een nieuwe wind'. Dan vraag je erom.

De zaterdag was super geslaagd. Tijdens het optreden van Lawineboys ging het dak eraf. Figuurlijk dan. Ook de kindermiddag op zondag met een optreden van Tijl Damen was een succes. Hij kreeg jong en oud aan het springen en zingen. De kinderen lieten zich schminken en verder werden de winnaars van de kleurwedstrijd bekendgemaakt. Aansluitend, terug van weggeweest, een super geslaagde instuif.

De Vergeten Hoek is hiermee overigens zeker nog niet uitgefeest. Zaterdagmiddag 22 februari is er voor de 55-plussers nog een feestmiddag in het Wapen van Werkhoven. Om 13.30 uur gaan dan daar de deuren open. 's Avonds is er daar dan "nóg een feestje". Op zondag de 23ste om 10.30 uur is er een carnavalsmis in de roomskatholieke kerk. Carnaval is hier pas afgelopen na het haringhappen in het Wapen, op dinsdagavond 25 februari.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
De rappende burgemeester
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie