Ojik draait door! Zaterdag 11 januari. Mis het niet!
Ojik draait door! Zaterdag 11 januari. Mis het niet! CV de Rijnpinters

Ojik Draait Door!

3 januari 2020 om 09:48 Evenementen Deel je nieuws

Aankomend weekend is het weer tijd voor een dijk van een carnavalsavond in Odijk: Ojik Draait Door! Deze zesde editie van het inmiddels befaamde feest van CV de Rijnpinters zal plaats vinden op zaterdag 11 januari. Aanvang: 21:00 uur. Mis het niet!

Ojik Draait Door! staat inmiddels bekend als een feest voor jong en oud, waarbij in meerdere zalen een avond vullend programma wordt neergezet met artiesten die weten hoe je een feest moet bouwen. Dit jaar zijn de artiesten in de grote feestzaal: Immer Hansi, Maurice Huismans, Rene Karst, Vieze Jack en The Confetti Ravers. In de kleine feestzaal zal het DJ duo Sjefke en Jantje weer de platen aan elkaar draaien uit oude vervlogen carnavalstijden.

Tickets voor Ojik Draait Door! heb je al voor slechts € 17,50 bij de Primera in Odijk of op de avond zelf aan de deur voor € 20,- (VOL=VOL). Donateurs hebben op vertoon van hun donateurskaart gratis entree (leeftijd: 16+).

BlaasKapellenFestival
In hetzelfde weekend als Ojik Draait Door! zal vrijdag 10 januari het Kromme Rijn BlaasKapellenFestival worden georganiseerd (aanvang: 20:00 uur). Meerdere blaaskapellen zullen hun repertoire ten gehore brengen in de Leutbunker. De blaaskapellen spelen deze avond om de Publieksprijs, maar natuurlijk vooral voor de eeuwige Ojikse roem (gratis entree)!

The Caribbean Party
Zet vrijdagavond 21 februari alvast rood omcirkelt in je agenda, want wij hebben dit jaar een extra feestavond: The Caribbean Party! Een feestavond ter ere van Prins Bright. Houd onze kanalen in de gaten voor meer info.

Nieuwe munt
Na 5 jaar nemen wij afscheid van onze gele munt en introduceren wij een paarse! De gele munten zijn nog te gebruiken tot en met Ojik Draait Door (11 januari 2020).

Voor meer informatie over CV de Rijnpinters en de feestagenda zie: www.rijnpinters.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie