Oranjedisco Odijk
Oranjedisco Odijk SV Odijk Voetbal

Oranjedisco als feestelijke afsluiting van Koningsdag 2024 in Odijk

14 april 2024 om 15:30 Evenementen

Op 27 april is het weer Koningsdag in Odijk, een dag vol festiviteiten en gezelligheid op het Singelpark. En dit jaar staat er iets bijzonders op de planning dat je niet mag missen: de Oranjedisco met live artiesten om de oranjesfeer naar nieuwe hoogten te brengen.

Het Singelpark is al jaren het toneel van Koningsdag, met ook dit jaar weer een mooi programma van KoningsdagOdijk.nl tussen 10:00 en 16:00 uur. Maar dit jaar gaat het feest nog even door! Enkele enthousiaste leden van SV Odijk hebben het idee opgevat om na het dagprogramma een feestelijke Oranjedisco te organiseren voor jong en oud, en zo de oranjesfeer nog even te verlengen.

Oranjedisco met live muziek

Wat kun je verwachten tijdens de Oranjedisco? Vanaf 16:00 uur starten we met een wedstrijd tussen twee teams van SV Odijk. En daarna gaat de muziek aan! Vier artiesten, namelijk Ferry de Lits met zijn hit “Viva Cerveza” en Wesley Klein met “Waarom Dans Je Niet Met Mij”, Patrick de Jong en Rodney Visser zorgen ervoor dat de dansvloer de hele avond gevuld blijft.

De Oranjedisco is bedoeld voor iedereen en de entree is gratis. Voor een hapje en drankje worden munten verkocht, waarbij je voor frisdrank, bier en wijn €2,50 betaalt. SV Odijk wil dat dit evenement voor iedereen een gezellig uitje wordt in ons mooie Odijk! Meer informatie vind je op www.sv-odijk.nl.

Programma KoningsdagOdijk.nl

Ook overdag kun je al volop genieten van gezellige activiteiten. Het programma van KoningsdagOdijk.nl start om 10:00 uur met de vrijmarkt voor kinderen. Om 12:00 uur opent burgemeester Ruud van Bennekom deze feestdag onder begeleiding van fanfare Concordia, waarna je om 12:15 uur kunt aanschuiven bij Odijks Grootste Lunch (aanmelden niet nodig). Om 13:00 uur gaat het programma verder met onder meer het luchtkussenfestijn, bubble voetbal, spelletjescircuit, cup cakes versieren, knutselen, schminken en kinderbingo. 

Op de hoogte blijven? Volg @koningsdagodijk en @sv-odijk ook op Facebook en Instagram.

Praktische informatie: 

• Adres: Singelpark 7 in Odijk (sportvelden naast het Gemeentehuis Bunnik)

• Programma KoningsdagOdijk.nl: 10:00 – 16:00 uur

• Programma Oranjedisco: 16:00 -20:00 uur

• Kom op de fiets. Parkeren kan lastig zijn wegens werkzaamheden bij het Gemeentehuis.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie