Afbeelding

Vier het voorjaar op landgoed Oostbroek op de grens van De Bilt, Bunnik en Zeist

11 april 2024 om 14:15 Evenementen

DE BILT/BUNNIK Vrijwilligers van Utrechts Landschap organiseren voor zondag 14 april van 11.00 tot 16.00 uur een gezellige dag op landgoed Oostbroek voor (groot-)ouders en kinderen. 

Dit jaar hebben is er voor de kinderen een leuke bijenknutsel bedacht en een nieuwe puzzelwandeling over het landgoed samengesteld. In de boomgaard staan spelletjes en vanaf de vlonder kan in de sloot naar waterdiertjes gezocht worden. Misschien lukt het wel om een hele grote zeepbel te maken.

Na al die activiteiten is het lekker uitrusten op het terras met koffie, thee, sap en iets lekkers en voor de heel lekkere trek is Bram er met zijn pannenkoekenkraam.

‘t Winkeltje is open voor informatie over Utrechts Landschap en allerlei streekproducten en cadeautjes. In de kruidentuin is iemand aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden.

Landgoed Oostbroek ligt verscholen achter het Prinses Maxima Centrum aan de Bunnikseweg 45a te De Bilt. Een oase van rust tussen drukke snelwegen en het stadsleven. Kom langs en ontdek één van de unieke gebieden van Utrechts Landschap.

De toegang is gratis. Kom bij voorkeur met de fiets. Parkeermogelijkheden zijn beperkt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie