Postillion Hotel Bunnik
Postillion Hotel Bunnik RTV Utrecht

Teststraat Postillion Hotel Utrecht Bunnik blijft open, ondanks winterweer blijft testen op corona mogelijk

6 februari 2021 om 15:08 Corona

BUNNIK Hoe hoog de sneeuwduinen ook worden de komende dagen, de spoedteststraat bij het Postillionhotel in Bunnik blijft open. Dat zegt de organisatie erachter Spoedteststraat.nl: ,,Wij blijven open tijdens de extreme winter omstandigheden. Mensen kunnen bij ons nog steeds op corona getest worden.” 

Eerder vandaag werd bekend dat de testlocaties en vaccinatiestraten van de GGD morgen in elk geval gesloten zijn, wegens code rood van het KNMI. Deze commerciële testorganisatie springt daarop in door juist open te blijven. Om de teststraten veilig te houden worden sneeuwschuivers en heaters ingeschakeld.,,Ook hebben we overal verwarming aangezet, extra strooizout gekocht compleet met strooiwagentje zodat we helemaal voorbereid zijn op deze sneeuwstorm.”

Spoedteststraat.nl heeft ook een snelteststraat op Schiphol. Ook die blijft open. ,,Daarvoor hebben we uiteraard alle voorzorgsmaatregelen getroffen. Met onze PCR-taxi halen we mensen op om bij onze spoedtestraat te komen testen. Ook bedrijven testen op locatie gaat gewoon door.” De teststraat in Bunnik is dagelijks open van 08.00 tot 20.00 uur. Het laten afnemen van een test op deze plek kost tussen de 120 en 220 euro. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie