Afbeelding
www.pixabay.com

Kleinschalige huwelijksceremonies mogen weer in Bunnik

9 juni 2020 om 12:14 Corona Corona in de Kromme Rijnstreek

BUNNIK Sinds de versoepeling van de coronamaatregelen is het in Bunnik weer mogelijk om met genodigden een huwelijk te voltrekken. Maximaal 30 personen kunnen aanwezig zijn bij een huwelijksvoltrekking. Dit geldt voor alle trouwlocaties in de gemeente Bunnik. Voorwaarde is wel dat onderling 1,5 meter afstand wordt gehouden.  


Wie zijn huwelijk wil laten voltrekken of een partnerschap laten registreren in het gemeentehuis kan bellen tussen 8:30 uur en 17:00 uur met 030-659 48 48.

Het is niet mogelijk om zonder reservering uit te wijken naar het gemeentehuis voor de huwelijksvoltrekking. Bijvoorbeeld als een andere al gereserveerde trouwlocatie onverhoopt niet aan de RIVM-richtlijnen voldoet.

Bruidsparen die de huwelijksceremonie in de trouwzaal van het gemeentehuis hebben gepland, kunnen daar het huwelijk laten voltrekken. Hierbij mogen maximaal 20 personen aanwezig zijn (inclusief het bruidspaar). De inrichting van de trouwzaal in het gemeentehuis is zo aangepast dat iedereen minimaal 1,5 meter van elkaar af zit. Daarnaast zijn er hygiënemaatregelen genomen. Er worden bijvoorbeeld geen handen meer geschud en er worden aparte pennen gebruikt om te tekenen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie