Afbeelding
...

GGD doet onderzoek naar hoe inwoners omgaan met coronavirus

8 april 2020 om 19:02 Corona Corona in de Kromme Rijnstreek

UTRECHT GGD regio Utrecht (GGDrU) is benieuwd hoe de inwoners van de regio Utrecht omgaan met het coronavirus. In verband met het virus heeft de overheid sinds 12 maart verschillende maatregelen genomen die gevolgen hebben voor ons allemaal.

,,Een deel van de mensen maakt zich zorgen over hun gezondheid of over hun baan. Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen de afgelopen tijd", aldus de GGDrU. ,,Zo komen we er achter wat inwoners van de provincie Utrecht momenteel het meest bezig houdt en waar ze tegen aan lopen. Ook om te kijken of er voor bepaalde groepen extra zorg nodig is.

Vult u de vragenlijst in via www.ggdru.nl/panel zodat wij een beeld krijgen van hoe het met u gaat? U helpt zo mee met de aanpak van de effecten van de coronacrisis. Invullen kan tot maandag 13 april. Op 20 april worden de resultaten bekend gemaakt via www.ggdru.nl. Uw deelname aan deze vragenlijst is vrijwillig en anoniem. Hoe de GGD omgaat met uw privacy staat beschreven op www.panelggdru.nl/privacy."

Eén van de taken van GGD regio Utrecht is om de gezondheid te beschermen, bevorderen en te monitoren van alle inwoners in het werkgebied (alle 26 gemeenten in de provincie Utrecht). Daarom is het belangrijk een goed beeld te krijgen van wat er leeft.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie