Collegeprogramma

Lokaal/Column

Bunnik Bouwen Voor Elkaar. Bouwen bouwen bouwen bouwen. Bouwen aan vertrouwen, bouwen aan een toekomstbestendige gemeente, bouwen aan een integrale gebiedsontwikkeling. Samen bouwen, duurzaam samen bouwen, bouwen in nauwe samenwerking met de inwoners en uiteraard met de ketenpartners.

Bouwen in een sfeer van verbondenheid op basis van opbouwende feedback van de betrokken burgers. Bouwen, realistisch bouwen om uitvoering te geven aan onze ambities. Bouwen om de huisvestingsuitdagingen die op ons afkomen het hoofd te kunnen bieden.

Bouwen aan zorg op maat voor iedereen, bouwen aan het voorkomen van eenzaamheid, bouwen aan langer in de vertrouwde thuissituatie kunnen blijven wonen.

Maar ook bouwen aan bomen, aan heesters, bosjes, struiken, gras, bouwen aan groen. Bouwen aan een gezonde leefomgeving. Bouwen aan sport, beweging, kunstgras, aan accommodaties, aan voet- of hand- of korfbalteambuilding.

Bouwen aan luchtkwaliteit, bouwen aan mobiliteit, aan bereikbaarheid, aan doorstroming, aan verkeersafwikkeling.

Bouwen aan een nieuw station met wc,s voor mannen en voor vrouwen. Dunkin' Donuts, Vapiano, Starbucks, Manneken Pis.

Bouwen aan genieten van het schitterende buitengebied, bouwen aan koeien, stieren, ooien, ramlammeren, bijenhotels, 5-sterrenbijenhotels!

Bouwen aan windmolens zo ver mogelijk verwijderd van de gebouwde omgeving. Bouwen aan zonnepanelen binnen de bebouwde kom!

Kom, bouw, bouw, bouw. Bauw elkaar na, bouw, de tijd van breken wordt nu afgebouwd. We zijn bouwrijp. De toekomst is begonnen, handen uit de mouwen, beweeg proactief mee en bouw. Bouw samen met uw nieuwe burgemeester, bruggenbouwer Ruud, Ruud De Bouwer Van Bennekom.

Kunnen wij het maken, nou en of. Bunnik Bouwen Voor Elkaar, breid in, breid uit, bouw in, bouw uit. We bouwen voor morgen, op de fundamenten van vandaag, wij zijn immers niet van gisteren, wij weten waar BAM het beton haalt.

Bouw en ontvouw je strategische visie, denk regionaal, doe lokaal. Op ons kun je bouwen, ons kun je vertrouwen. En bouwen wij het vol? Dan doen we dat niet voor onze lol, we moeten, anders zijn we niet vitaal, we bouwen voor ons allemaal.

advertentie
advertentie