Mies Kroese omringd door pedagogisch medewerkers van Kind & Co Ludens.
Mies Kroese omringd door pedagogisch medewerkers van Kind & Co Ludens.

Kind & Co Ludens in Houten en Bunnik kijkt naar je uit!

19 mei 2023 om 21:42 Baan Dichtbij

HOUTEN / BUNNIK Je biedt jonge kinderen een veilige, warme en uitdagende omgeving. Geen dag is hetzelfde, want je werkt met kinderen. Je helpt ze vaardigheden op te doen en zich te ontwikkelen. En zelf heb je ook veel kans om te blijven groeien. Dát is werken als pedagogisch medewerker bij Kind & Co Ludens. Je bent er van harte welkom, er wordt naar je uitgekeken!

,,Kind & Co Ludens is met 2700 medewerkers op 500 locaties in heel Midden-Nederland een van de grootste kinderopvangorganisaties van Nederland”, vertelt Mies Kroese in haar kantoor in Houten. Als clustermanager stuurt ze de locaties in Houten en Bunnik aan. In het lichte gebouw zijn kinderen volop aan het spelen onder begeleiding van een team vrolijke pedagogische medewerkers. De sfeer is opgewekt. De locatie is overzichtelijk en kleinschalig. Mies werkte jarenlang in het basisonderwijs en daarna met veel plezier in de horeca voordat ze bij Kind & Co Ludens kwam. Van de overstap heeft ze geen spijt. ,,Het is heel afwisselend werk en je hebt hier veel mogelijkheden om te ontwikkelen.”

Kind & Co Ludens biedt opvang aan kinderen vanaf hun eerste maanden tot het moment dat ze de basisschool verlaten. ,,We hebben kinderdagverblijven, peutergroepen en BSO (buitenschoolse opvang). Op de BSO’s zorgen onze pedagogisch medewerkers voor een gestructureerde invulling van de vrije tijd van de kinderen als ze uit school komen. Ze zorgen dat ze vrij kunnen spelen maar we bieden ook georganiseerde activiteiten aan, die niet verplicht zijn. Elke BSO heeft z’n eigen budget, zodat je als medewerkers zelf je plannen kunt maken. In de vakanties kies jij de speciale thema’s. Dat geeft de schoolvakantie echt een meerwaarde.’’

VEILIGE OMGEVING

,,Op de kinderdagverblijven zorg je voor de kinderen van 0 tot 4 jaar. Je biedt ze een vast dagritme en zorgt voor een warme en veilige omgeving die ze nodig hebben om goed te kunnen ontwikkelen.’’ In de peutergroepen werk je toe naar het moment dat ze naar school gaan. ,,Je bent met ze aan het tellen, kleuren leren, oefenen met woorden. Elke vorm van opvang is anders. Bij ons kun je  werken op de groep waar jouw affiniteit ligt. Parttime of fulltime.” Als pedagogisch medewerker bij Kind & Co Ludens blijf je je ontwikkelen. ,,We hebben een leerplein met cursussen te kust en te keur. Leren helpt je je werk beter en met meer plezier te doen.’’ In veel gevallen kun je bovendien kosteloos aanvullende certificaten halen. 

STUDENT

Kind & Co Ludens heeft plaats voor nieuwe medewerkers. ,,Ook als je als student een bijbaan zoekt ben je welkom, of als je uit het onderwijs komt. Ontdek zelf hoe leuk dit werk is!’’

Meer weten over werken bij Kind & Co Ludens?

Geïnteresseerden kunnen mailen naar sollicitatie@kindencoludens.nl of bellen naar: 030-6958469

kindencoludens.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie