Workshop De Nieuwe Hollandse Waterlinie
Workshop De Nieuwe Hollandse Waterlinie 'van Houten&co'

Workshop: De Nieuwe Hollandse Waterlinie zaterdag 4 november

15 oktober 2023 om 10:45 Activiteiten

HOUTEN/BUNNIK Gids en deskundige Ben Hermans  verzorgt op 4 november van 10.00 tot 12.00 uur een rondleiding met aansluitende presentatie - en voorafgegaan door een introductiefilm - over een prachtig onderdeel van het Werelderfgoed Hollandse Waterlinies: de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Deze workshop wordt georganiseerd door Cursus&co van ‘van Houten&co’.  

Met 45 forten, zes vestingen, twee kastelen en talloze kazematten, schuilplaatsen, sluizen en waterwerken maakte de Nieuwe Hollandse Waterlinie Nederland tot een onneembare vesting. Deze workshop vindt plaats op één van die forten, namelijk Fort bij Vechten, waar je nog de oorspronkelijke militaire sfeer kunt ervaren. Na afloop kunnen de deelnemers eventueel op eigen gelegenheid en op eigen kosten een bezoek brengen aan het Waterliniemuseum, gevestigd op het terrein van het fort.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.vanhoutenenco.nl/activiteiten.

Voor meer informatie over Cursus&co, onderdeel van ‘van Houten&co’, kunnen belangstellenden contact opnemen via e-mail cursusenco@vanhoutenenco.nl of telefonisch op maandag t/m donderdag van 9.30 tot 12.00 uur via 030-7001525. Op www.vanhoutenenco.nl staat het actuele activiteiten-,  workshop- en lezingaanbod.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie