Ook voor jongeren is er van alles te doen.
Ook voor jongeren is er van alles te doen. BunnikSamen

De Schoudermantel voor jongeren van 12 - 17 jaar: Inloop 14+, feest en studio

14 november 2022 om 16:44 Activiteiten

BUNNIK Veel mensen denken dat Jongerenwerk De Schoudermantel alleen activiteiten organiseert voor kinderen in de basisschoolleeftijd, maar niks is minder waar! Dit najaar is er ook van alles te doen voor jongeren van 12 tot 17 jaar.

Jongerenwerker Jeroen Koot vertelt: ,,Wij hebben hier elke woensdagavond de High School avond, van zeven tot negen uur, en daar komen de laatste tijd tussen 10 en 30 jongeren. Je kunt hier chillen, bijkletsen met vrienden, je huiswerk maken, gamen, darten of je eigen rap of beat maken in onze studio. Als je je favoriete serietje wilt kijken hier, is dat ook helemaal prima. De jongeren bepalen zelf wat ze doen! En op vrijdagavond hebben we af en toe eenzelfde avond voor iedereen vanaf 14 jaar. Die is van half 8 tot 9 uur. Ben je 14+ dan ben je dus op beide avonden welkom.” 

Deze inloop op vrijdagavond is niet elke week, dus check even de site en socials van De Schoudermantel. Je kunt ook direct appen met Hassan Touh: 06-55362113.

WK-VOETBAL Daarnaast zijn er dit najaar twee speciale activiteiten voor jongeren vanaf 12 jaar. ,,Op vrijdag 25 november kijken we op een groot scherm naar de WK-wedstrijd Nederland – Ecuador, dat is voor iedereen van 12 tot 17 jaar, met een drankje en hapje zoals tosti en hotdogs. Ook kun je, om de wedstrijd heen, FIFA23 bij ons spelen. De deuren gaan open om 16.00 uur en je moet je even vooraf aanmelden”.

KERST & NIEUWFEEST Jeroen: ,,En als klap op de vuurpijl: op vrijdagavond 16 december hebben we een groot Kerst &  Nieuw feest voor jongeren van 12 tot 15 jaar, een avond vol gezelligheid met muziek en dansen van half negen tot elf uur. We gaan echt een feestje bouwen! Je moet je hier ook van tevoren even voor opgeven.”

EIGEN IDEEEN ,,We werken met en voor jongeren, en bedenken een hoop activiteiten, maar zonder de ideeën van jongeren zijn we nergens”, zegt Jeroen. ,,Kinderen en jongeren kunnen dus zelf aangeven wat ze hier willen doen, bijvoorbeeld een feestavond, sportieve of creatieve activiteiten, alles is bespreekbaar, dus kom naar ons toe!”

STUDIO Nieuw is ook de studio in De Schoudermantel. Coördinator Andreas Geursen vertelt: ,,Je kunt hier muziek opnemen zoals zang of rap, of als je singer-songwriter bent met bijvoorbeeld je gitaar. Ook kun je je eigen beat maken als je bekend bent met het programma Fruity Loops. Iedereen mag gebruik maken van de studio tijdens onze openingstijden of op andere tijden in overleg met Hassan of Jeroen.”

Voor meer informatie: kijk op www.schoudermantel.nl of de socials van De Schoudermantel (Facebook, Instagram, Snapchat en TikTok). Je kunt ook bellen of appen met Jeroen, tel. 06-21964782 en daar kun je je ook aanmelden voor de WK-wedstrijd en de Kerst & Nieuw Party.

Je vindt De Schoudermantel op Singelpark 5 in Odijk (de boerderij achter het gemeentehuis). Alle activiteiten staan ook elke maand op BunnikSamen.nl.

Het gebouw van De Schoudermantel
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie