Kinderwerkplaats
Kinderwerkplaats Hornbach

Gratis zomeractiviteit voor jonge doe-het-zelvers

4 augustus 2022 om 11:09 Activiteiten

NIEUWEGEIN Een gratis activiteit waar je kind zoet mee is, en misschien wel de hele zomer met het resultaat? Die nog leuk én leerzaam is ook? Bingo! Tijdens de Kinderwerkplaats van HORNBACH Nieuwegein op zaterdag 13 augustus klussen jonge doe-het-zelvers hun eigen bootje van kurk in elkaar. Ze versieren hun bootjes precies zoals zij willen, en kunnen er de rest van de zomer mee varen, racen en pronken!

,,Tijdens de Kinderwerkplaats bouwen de kinderen samen met onze medewerkers een bootje van kurk en houten latjes,” zegt vestigingsmanager Kevin Lagas. ,,De bootjes dríjven niet alleen: door een opwindbaar elastiekje aan de achterkant kunnen ze ook varen. Vervolgens kunnen de kinderen al hun fantasie gebruiken om hun bootjes te versieren. Natuurlijk mag iedereen zijn of haar eigen bootje mee naar huis nemen, om trots te laten zien aan familie, vriendjes en vriendinnetjes, en om ermee te spelen op het water!”

GRATIS DEELNAME, ZONDER INSCHRIJVING De Kinderwerkplaats opent de deuren op zaterdag 13 augustus van 10.00 tot 16.00 uur. Alle enthousiaste doe-het-zelvers tussen de vier en tien jaar oud kunnen gratis deelnemen. Inschrijven vooraf is niet nodig: kom gewoon langs bij HORNBACH Nieuwegein, en je jonge klusser kan meteen aan de slag! Kijk voor meer informatie op de website: www.hornbach.nl/kinderwerkplaats.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie