© rubenmay.com
© rubenmay.com Ruben May

Utrechtse ondernemers treffen elkaar in de boksring

Activiteiten

BUNNIK Ondernemend Utrecht ontmoet elkaar op de Grand Finals van alweer de vijfde editie van Brecheisen Business Boxing. Op dinsdag 19 april nemen ruim twintig directeuren uit de regio het tegen elkaar op in de boksring, na een intensief trainingstraject. Het boksgala vindt plaats in Studio A12 in Bunnik en begint om 19.00 uur.

,,Drie keer is boksrecht! Want na twee uitgestelde edities vanwege eerdere maatregelen, wordt Studio A12 voor de állerlaatste keer omgetoverd tot een chique bokswalhalla; een avond in sfeervolle ambiance waar zakelijk ontmoeten wordt afgewisseld met sportief geweld”, aldus de organisatie. ,,Ondernemers uit de regio hebben zich de afgelopen maanden in het zweet gewerkt tijdens de bokstraining voorafgaand aan de wedstrijd. Het business-boks-concept – georganiseerd door horecagroep BHG, De Nederlandse Boksbond en partners Brecheisen en Nefkens Peugeot – blijkt na vier edities onverhinderd populair. Vele ondernemers gingen de deelnemers van dit jaar namelijk al voor en stapten in een uitverkochte zaal de ring in om het, onder toeziend oog van het publiek, op te nemen tegen een gelijkgestelde ondernemer. Ray Martin, ringspeaker van het eerste uur, zorgt ook dit jaar weer voor de professionele presentatie en aankondiging van de boksers.”

RUMBLE IN THE JUNGLE Alweer 47 jaar geleden, vond in Afrika de meest legendarische bokswedstrijd ooit plaats. Tijdens Rumble in The Jungle in 1974 nam de fenomenale Mohammed Ali het op tegen titelverdediger George Foreman. In de achtste ronde versloeg Mohammed George met een knock-out en zo veroverde hij, op ieders verbazing, zijn wereldtitel. Rumble in The Jungle wordt ook wel het grootste sport-event van de 20e eeuw genoemd. De wedstrijd werd bezocht door maar liefst 60.000 mensen en naar schatting op TV bekeken door een recordaantal van 1 miljard kijkers. Rumble in The Jungle – the business edition is daarom een geweldig thema om op Brecheisen Business Boxing centraal te stellen. Uiteraard met als middelpunt van de avond de boksring, daar waar het allemaal om draait. Sportief en netwerkend Utrecht wordt ontvangen in een sfeervolle ambiance met een African touch.

Bedrijven en organisaties kunnen een VIP tafel reserveren waarvoor zij hun relaties kunnen uitnodigen. Daarnaast zijn er meer dynamische VIP staanplaatsen beschikbaar, geschikt voor zowel bedrijven als particulieren. Beide tickets zijn inclusief dranken en borrel bites gedurende de avond. Tickets zijn nog verkrijgbaar via: www.business-boxing.nl/tickets.

CAPTAINS OF INDUSTRY Wie doen er allemaal mee? Onder de ondernemers zijn dit jaar Veiligmeester JP, wijnimporteur Wesley van Dinteren, financieringsmakelaar Thomas Taverne en Information Designer Karin Schwandt die dit jaar alsnog de ring in stapt nadat ze haar deelname in 2019 vanwege een blessure moest cancelen. Ook Arjan Goed van Stern Mercedes en horecaman Patrick Smit trekken dit jaar de bokshandschoenen aan.

,,We hebben weer een ontzettend sportieve en gemotiveerde groep bij elkaar weten te brengen. Een deel van de groep traint vanwege eerdere uitstel van het gala al ruim 7 maanden met elkaar. Dat schept op zowel zakelijk als sportief vlak een band. Ook dit jaar zijn boksende ondernemers van verschillende niveaus toegelaten. Dat gaat ongetwijfeld een prachtige dynamiek geven tijdens de Grand Finals!”, aldus medeorganisator Roos Verkerk. Wat de ondernemers drijft? ,,Trainen met een doel, een stok achter de deur en de rush naar ondernemen uit je comfortzone zijn de meest gehoorde motieven. Buiten dat is dit voor vele van ons na ruim twee jaar weer één van de eerste grote evenementen. Dat alleen al gaat natuurlijk een geweldige ervaring worden, eindelijk!”, zo vertelt Verkerk.

Meer informatie, deelnemers- en ticketinformatie (event is voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder toegankelijk) te vinden op: www.business-boxing.nl.

Afbeelding
Afbeelding
advertentie