De Wobbelbeurs had dit jaar een geheel andere opzet, maar was evengoed een succes
De Wobbelbeurs had dit jaar een geheel andere opzet, maar was evengoed een succes Speel-o-theek Wobbel

Alternatieve kledingbeurs toch een succes

4 oktober 2020 om 09:00 Activiteiten

BUNNIK Op zaterdag 19 september is de jubilerende speel-o-theek Wobbel er toch in geslaagd om een succesvolle tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs te organiseren! In het voorjaar moest de beurs helaas gecanceld worden net als veel andere beurzen en activiteiten. Daar liet de commissie zich niet door tegenhouden! 

Met minder bezoekers tegelijk, een ruimere opzet, een verplichte looproute en mondkapjes is de najaarsbeurs voor iedereen goed, maar vooral ook veilig verlopen. Met de ervaring van deze beurs en de leerpunten in gedachten, kan de commissie vol goede moed aan de slag met de voorbereidingen van een veilige voorjaars- en najaarsbeurs in 2021.

Op zaterdag 17 oktober bestaat speel-o-theek Wobbel alweer 35 jaar, maar ook dat zal door Corona slechts beperkt gevierd kunnen worden. Op dit moment nog zonder extra activiteiten, maar de speel-o-theek is die dag extra lang open van 9:30 tot 13:00. Vanaf 17 oktober is het daarnaast mogelijk om voor slechts €25,- een jaarabonnement te kopen tot eind 2021. Hiermee krijg je dus de laatste maanden van 2020 cadeau. Voor deze prijs kan je per keer 3 items aan speelgoed lenen voor maximaal 3 weken. 

De speel-o-theek zit net als de bibliotheek in De Kersentuin, heeft een eigen ingang aan de Pastoor Heggelaan en is elke zaterdag open van 10:00 tot 12:00.

De vrijwilligers van de Wobbelebeurs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie