lekker scharrelen in de natuur met IVN
lekker scharrelen in de natuur met IVN IVN

Wil jij alles weten van de natuur, word Scharrelkid!

Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

In september 2020 gaat het nieuwe jaar voor de IVN Scharrelkids van start. Ben jij tussen de 8-12 jaar en woon je in de omgeving van Utrechtse Heuvelrug en Kromme Rijn, en wil je meer weten over knotsgekke paddenstoelen, stoere bomen, zingende vogels en nog veel meer? Dan kun je één keer per maand met echte natuurgidsen van de IVN op stap. 

De Scharrelkids bestaat uit een groep van maximaal 24 kinderen. Elke maand verdiepen we ons in een ander thema en bezoeken we een ander natuurgebied in de omgeving van Zeist, Driebergen en Austerlitz. Op zaterdag 26 september gaan we voor het eerst weer van start, op blote voeten de natuur ervaren. Op de website van IVN Heuvelrug en Kromme Rijn staan de data en thema's voor dit schooljaar vermeld. Tijd is meestal zaterdagmiddag van 14.00-16.00 uur, heel soms wordt een ander tijdstip afgesproken, bijvoorbeeld als we vroege vogels gaan luisteren.  

De kosten zijn € 30, - per jaar. Voor meer informatie en aanmelden kun je terecht op de website van IVN heuvelrug en Kromme Rijn: www.ivn.nl/afdeling/heuvelrug-en-kromme-rijn/jeugd. Heb je verder vragen, dan kun je die sturen naar jeugd_ivnheuvelrug@live.nl

advertentie
advertentie