De verhalenverteller neemt je mee door de geschiednis van Amelisweerd
De verhalenverteller neemt je mee door de geschiednis van Amelisweerd StoryTrail.nl / Rachel de Liefde

September verhalenmaand in Amelisweerd: Beleef de StoryTrail wandeling vol sagen, legenden en historie

17 augustus 2020 om 17:52 Activiteiten Deel je nieuws

September is verhalenmaand op Landgoed Amelisweerd! Om de zomer uit te luiden, presenteert Theatergezelschap Stadsavonturen zeven StoryTrail vertelwandelingen, op zaterdagmiddagen en zondagochtenden. Een van de verhalenvertellers van Stadsavonturen neemt je mee de natuur in. Onderweg hoor je de mooiste sagen en legenden uit de historie van het Utrechtse stadsbos. 

 

In Amelisweerd wemelt het van de meest ongelooflijke verhalen, dat ontdek je tijdens de StoryTrail wandeling al snel. Wist je bijvoorbeeld dat hier koningen hebben gewoond? En wilde dieren? Weet je waar de beroemde Amelisweerdse sneeuwklokjes vandaan komen? En ken je de bloedstollende geschiedenis waaraan Amelisweerd zijn naam te danken heeft? Dwalend door het bos ervaar je de fantastische historie van het landgoed. Ga mee met de verteller en geniet van een heerlijk sprookjesachtig natuuravontuur voor jong en oud!

 

Je kunt meewandelen met de StoryTrail wandeling Amelisweerd op:

• zaterdag 12, 19 en 26 september 2020 (aanvang 17:00 uur) en

• zondag 6, 13, 20 en 27 september 2020 (aanvang 11:00 uur).

 

Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/wandeling/amelisweerd. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

 

Uiteraard houden wij ons tijdens de StoryTrail wandeling aan de richtlijnen van het RIVM. Om voldoende afstand te kunnen houden, lopen wij in kleine groepen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie