Afbeelding
Femke Dotman

Cursus Veranderend klimaat en tuinen

2 maart 2024 om 11:15 Activiteiten

BUNNIK Zet de eerste, of een tweede, stap naar het klimaatbestendig maken van uw tuin en kom naar de cursus ‘Veranderend klimaat en tuinen’ die door Cursusproject Bunnik, Odijk, Werkhoven is georganiseerd in samenwerking met Tuincentrum Abbing in Zeist.

Het weer in Nederland wordt extremer. Hevige regenbuien, perioden van droogte en hittegolven wisselen elkaar af. De versteende inrichting van onze leefomgeving zorgt voor problemen als hittestress en wateroverlast. Er zit maar een ding op: onze omgeving aanpassen aan het veranderende klimaat. Dat geldt ook voor tuinen.

Het klimaatbestendig maken van tuinen lijkt iets kleins, maar veel kleintjes maken één grote. Er zijn veel dingen die je met je tuin kunt doen om hem klimaatbestendig in te richten. 

Tijdens de cursusavond zal daaraan uitgebreid aandacht worden besteed en krijgen deelnemers allerhande tips. De cursus vindt plaats op dinsdag 5 maart van 19.00 tot 21.30 uur. De kosten bedragen € 9, inclusief koffie met gebak.

Locatie: Tuincentrum Abbing, Odijkerweg 132 in Zeist. Aanmelden (noodzakelijk) kan via www.cursusprojectbunnik.nl, categorie: natuur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie