Dierenkliniek In de Buurt gereed voor de open dag
Dierenkliniek In de Buurt gereed voor de open dag SvE

Officiële opening en open dag dierenkliniek op 4 januari

29 december 2019 om 20:35 Nieuws Deel je nieuws

Odijk – Dierenkliniek In de Buurt zal 4 januari om 14.00 uur officieel voor open worden verklaard door wethouder A.J. Dekker. Dierenarts Alexandra van Echtelt organiseert aansluitend een open dag tot 17.00 uur aan de Zeisterweg 19A in Odijk.

Dierenkliniek In de Buurt opende op 2 december haar deuren. Nu een maand later zijn er al vele klanten binnen geweest met huisdieren. Op 4 januari wordt een open dag georganiseerd. Alexandra wil iedereen de kans geven om persoonlijk kennis met het team te maken op een informele en laagdrempelige manier.

Het programma van de open dag bestaat uit de officiële opening om 14.00 uur. Vervolgens is iedereen welkom voor een rondleiding door de praktijk door het team van de dierenkliniek. Op de open dag kunnen baasjes hun dieren gratis door een dierenfotograaf laten vastleggen en kunnen kinderen zich laten schminken.

Bij Dierenkliniek In de Buurt kunt maandag tot en met zaterdag terecht met uw huisdier. U kunt vooraf bellen of een afspraak maken via de website www.dierenkliniekindebuurt.nl.

Dierenarts Alexandra gereed voor de open dag.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie