Roy van Wijnbergen bij zijn reclamebord bij SV Odijk
Roy van Wijnbergen bij zijn reclamebord bij SV Odijk Sponsorcommissie SV Odijk

Stucadoorsbedrijf Roy van Wijnbergen uit Odijk bestaat 10 jaar

22 juli 2019 om 19:42 Nieuws Deel je nieuws

ODIJK – Stucadoorsbedrijf Roy van Wijnbergen bestaat 10 jaar. Op 19 augustus 2009 startte de Odijkenaar voor zichzelf na enkele jaren voor Adriaan Groenen te hebben gewerkt, gesterkt door goede contacten in de bouw en inmiddels bekend bij vele huishoudens in de regio. 10 Jaar later is het beeldmerk van Roy geregeld te zien bij één van de huizen of bedrijven in Odijk en omstreken. Hij staat bekend om zijn persoonlijke klantcontact en vakkundige afwerking.

Niet altijd standaard:
Muren, plafonds, binnen, buiten, woonhuizen, bedrijven, het valt allemaal binnen het palet van deze stukadoor, maar ook bijzondere opdrachten, zoals een Bed & Breakfast in Frankrijk, een woonhuis in Hongarije en een door de eigenaar zelfgebouwde pizzaoven hebben de afgelopen 10 jaar opgeluisterd.

Trots:
Roy van Wijnbergen is niet de enige stukadoor in onze regio en toch heeft hij de eerste 10 jaar van zijn bedrijf geen dag zonder werk gezeten. Sterker nog, vaak moesten klanten hun verbouwplannen bijstellen om in de agenda van Roy te passen en dat men dat voor hem over heeft ervaart de mondige doch bescheiden stukadoor als een groot compliment.

Waar vinden we Roy van Wijnbergen op zijn jubileum dag? Ongetwijfeld druk aan het werk bij één van zijn tevreden klanten.

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie