AURORA JO19-1 wint de dubbel.
AURORA JO19-1 wint de dubbel. SV AURORA

AURORA JO19-1 schrijft geschiedenis voor SV AURORA.

3 juni 2019 om 15:37 Nieuws Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag trad AURORA JO19-1 aan in de KNVB Bekerfinale tegen SCHALKWIJK JO19-1. Vorige week wist de JO19-1 Kampioen te worden en wilde graag de kans op nog een mooie prijs niet laten lopen. Op het snikhete kunstgas van voetbal vereniging Legmeervogels in Uithoorn ontspon zich een geweldige spannende wedstrijd. Veel supporters uit Werkhoven waren met de bus meegereisd om de verrichtingen te volgen en de jongens aan te moedigen. Met de rust stond AURORA met 2-0 voor en waren de kansen groot dat AURORA deze bekerfinale zou kunnen winnen.
Na rust kon AURORA uitlopen naar een 4-0 voorsprong en kwam de overwinning niet meer in gevaar ondanks dat in de laatste fase AURORA met 9 spelers moest spelen vanwege tijdstraffen van twee spelers. SCHALKWIJK bracht de score nog op 4-1 waarna AURORA de eindstand van 5-1 op het scorebord wist te krijgen. Na het laatste fluitsignaal was de opluchting groot bij iedereen van AURORA.
Nog niet eerder in de geschiedenis van SV AURORA won een Jeugdelftal het Kampioenschap en de KNVB Beker. Het feest was dan ook groot na de prijsuitreiking en bij thuiskomst in Werkhoven op het sportcomplex van AURORA
Op de site van SV AURORA (www.svaurora.nl) kunt u het hele wedstrijdverslag lezen en de vele foto's bekijken.