Winnaars Penalty Bokaal
Winnaars Penalty Bokaal Peter Beemer

AURORADAG2018 groot succus.

3 juni 2018 om 12:39 Sport/sport Deel je nieuws

De jaarlijks terugkeerde AURORADAG was ook nu weer een groot succes. Ruim 130 jeugdleden waren aanwezig op de traditionele AURORADAG en genoten met volle teugen van het programma dat het Organisatieteam in elkaar gezet had.
Na het openingswoord van Jeugd Voorzitter Eric van Rooijen konden de jeugdleden deelnemen aan een Voetbalclinic o.l.v. oud AURORA trainer Gerard Pouw. De jeugd kon zich uitleven op allerlei  onderdelen waarbij balvaardigheid de rode draad was..
Een Keeperstraining demonstratie werd  door keeperstrainer Jeroen Scherpenzeel verzorgt.  Jeroen liet zien hoe de jeugdkeepers van AURORA getraind worden en dat bleek zwaarder dan een ieder gedacht had. De keepers gaven zichzelf 100% om deze demonstratie kleur te geven.
Een van de hoogte punten tijdens de AURORADAG is het penaltyschieten om de penalty Bokaal. Gespannen zaten alle jeugdleden te wachten tot dat zij hun kunsten mochten vertonen. De keepers, Isabella Koenen (VR1), Rick Achterberg (JO13-1), Pelle van de Vliert (JO15-1),  Tom Klever (JO19-1) en Jan Verbree (1&2 elftal), kregen geen rust van een ontketend deelnemersveld. Op alle mannieren probeerde de spelers de keepers te verschalken maar de keepers lieten de deelnemers flink zweten want ze waren niet gemakkelijk te passeren. Het duurde  geruime tijd voordat de winnaars de medailles konden  ophalen.
Na afloop werd de AURORADAG afgesloten met een BBQ . Iedereen liet zich het vlees en de salades goed smaken. De deelnemers  hadden na de BBQ  nog genoeg energie over om nog even te voelballen op het veld.
Een heerlijke dag waar iedereen van genoten heeft en precies die invulling gegeven heeft die de traditionele AURORADAG voorstaat.

Op de foto: Achter, Isabella Koenen (VR1), Syb van de Berg JO17-1, Pelle van de Vliert (JO15-1), Tom Klever (JO19-1), Jan Verbree (Selec. 1&2), Thomas Greep JO19-1, Rick Achterberg (JO13-1).
Voor: Kim Peterse MO13-1, Britt Oskam MO11-1, Tijn van den Brom JO15-1, Olivier de Leeuw JO8-1, Stijn Nielen JO9-1, Luuk van den Broek JO13-1, Zico Hogenboom JO10-1, Resa van der Grift JO9-3M, Michiel Righolt JO9-1, Leon Oskam JO12-1. Niet op de foto Tiego Koster JO7-1.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie