Uitnodiging leden Huiskamer van Odijk

1 juni 2018 om 11:20 Sport/sport Deel je nieuws

Al 700 huishoudens in Odijk zijn lid van de Huiskamer van Odijk. De HvO is opgericht met als doelstelling het initiëren en faciliteren van activiteiten die invulling geven aan maatschappelijke participatie en die bijdragen aan het welzijn en de sociale cohesie van de gehele Odijkse bevolking. De HvO heeft hierbij geen winstoogmerk.

Op 19 juni a.s. om 20:00uur organiseert de HvO haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Dan brengt het bestuur verslag uit over het afgelopen jaar en deelt de plannen voor de toekomst. Het bestuur gaat er een interactieve bijeenkomst van maken.  

Alle leden hebben afgelopen week een uitnodiging ontvangen. Doordat ruim 80 leden geen gebruik maken van internet zijn er vrijwilligers uit de bezorggroep die een papieren uitnodiging op deze adressen hebben bezorgd. Bent u lid en heeft u geen uitnodiging ontvangen? Bel of mail naar 06-23707137 of info@huiskamervanodijk.nl.

In de 'Boekenkast van Odijk' in het Dorpshuis staat een informatiemap over de HvO. Daarin zijn o.a. alle agendastukken voor de Algemene Ledenvergadering in te zien. Bent u nog geen lid en wel geïnteresseerd? De HvO heeft iedere woensdag van 10:00-12:00 uur een inloopochtend in het Dorpshuis. De koffie staat klaar. Bellen of mail kan ook. Voor meer informatie ga naar www.huiskamervanodijk.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie