Basketbal is de leukste teamsport!

18 mei 2018 om 15:41 Sport/sport Deel je nieuws

Tot en met donderdag 24 mei vinden bij Basketbalclub Woodpeckers de Open Selectietrainingen voor het seizoen 2018/2019 plaats in Sporthal de Wetering in Houten.

De selectietrainingen zijn voor iedereen die geboren is in 2010 of eerder en die komend seizoen competitie wil basketballen. Met de selectietrainingen gaat de club kijken welk team het best bij je past. Voorzitter Jeroen de Wildt: “BC Woodpeckers is ooit ontstaan vanuit Quidam Bunnik. Helaas bestaat Quidam niet meer, maar in Houten is iedereen meer dan van harte welkom. En wie weet, kunnen we op termijn ook weer in Bunnik de basketbalsport aanbieden.”

Senioren

Voor senioren die (weer) willen basketballen wordt dit jaar extra tijd ingeruimd. Naast het feit dat BC Woodpeckers weer meer senioren wil aantrekken, wil de club ook met het eerste herenteam hoger gaan spelen.

Naast meer senioren, wil de club ook in de Eerste Divisie uit gaan komen. Een versterking van de selectie is dan echter vereist. De club doet er alles aan om de thuiswedstrijden in Houten zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Jeroen vervolgt: “Bij al onze thuiswedstrijden van het herenteam draait er een dj van WYS-music en de thuisbasis van de club is op een kwartiertje fietsafstand van Bunnik.”

Kortom, voor de leukste teamsport moet je bij BC Woodpeckers zijn! Meer informatie over de club en de selectietrainingen: www.bcwoodpeckers.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie