Posters langs de route
Posters langs de route Jeroen Bijl

Bunniks Mooiste Loopt Anders is gestart!

25 juli 2020 om 17:28 Atletiek Deel je nieuws

Met het motto ‘alleen lopen doen we voor elkaar’ houden we dit jaar de sportieve uitdaging van Bunniks Mooiste in leven. Bunniks Mooiste Loopt Anders betekent dat je nog tot en met 30 augustus op eigen gelegenheid het rondje van Bunniks Mooiste kunt lopen (6 of 12 km).

Heb je Bunniks Mooiste Loopt Anders inmiddels gelopen maar nog niet geregistreerd? Geef dan je tijd door op de website  www.bunniksmooiste.nl  en bekijk je ranking in het klassement. Je mag 1x je tijd doorgeven op je favoriete afstand. In de 1ste week zijn al meteen 13 fanatieke lopers aan de gang gegaan. De snelste tijden in de eerste week waren:

-        6 km: 23 minuten en 34 seconden

-        12 km:  47 minuten en 45 seconden

Op 5 september maken we de winnaars bekend en organiseren we een feestelijke huldiging.

Voor de duidelijkheid, dit is een gratis hardloopwedstrijd op eigen risico. Kies je moment en ga voor deze ultieme, unieke loopervaring. Je hoeft vooraf niet in te schrijven. Na het lopen van 1 ronde (6 km) of 2 ronden (12 km), kun je de tijd in het online formulier invullen. Om het heel echt te maken wordt een upload gevraagd van een screenshot van Strava, RunKeeper of een andere app, of een foto van je sporthorloge met daarop de gelopen afstand en je tijd.

We houden dit jaar ook een fotowedstrijd. Dus, wil jij volgend jaar jouw foto op de site en op de posters?  Sla je slag: de mooiste foto van de Bunniks Mooiste 2020 (het parcours, een loper, de start of de finish of gewoon de mooie omgeving) komt op de website en wordt gebruikt op de aankondigingsposter voor Bunniks Mooiste in 2021. Foto’s met een combinatie van hardlopen en de fraaie omgeving van Bunnik hebben een streepje voor. Pak je fototoestel en leef je creativiteit uit of neem iemand mee die jou vereeuwigt in het natuurschoon dat we hier rijk zijn.

Gebruik het formele startschot van de burgemeester op de site en het door creatieve organisatieleden fraai uitgevoerde start/finish bord in de Langstraat, om je loop een heuse wedstrijdsfeer te geven. 

De organisatie van Bunniks Mooiste wenst iedereen nogmaals veel plezier en loopsucces en kijkt uit naar alle mooie foto's. 

Voor alle informatie over de route of andere zaken, kun je terecht op de site: www.bunniksmooiste.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie