Op de Nienhof zijn we klaar voor het open RMA Verecos toernooi

6 juli 2020 om 14:50 Overig Deel je nieuws

Zaterdag 1 augustus t/m zondag 9 augustus

Na een aantal spannende maanden kunnen we u eindelijk uitnodigen voor ons open toernooi. Op zaterdag 1 augustus a.s. kan iedereen weer bij ons de baan op om heerlijk te tennissen. Samen met ons sponsoren kijken wij uit naar een prachtige tennisweek.

Eindelijk een “GO”

“Het was even spannend voor alle tennisliefhebbers, maar we kunnen nu eindelijk met zekerheid zeggen dat ons toernooi doorgaat”, vertelt Lenneke Roodenburg toernooicoördinator van het RMA Verecos Opentoernooi bij BLTC de Nienhof.

“De voorbereidingen gingen achter de schermen gewoon door en we keken naar elke persconferentie gespannen uit, en eindelijk was er goed nieuws. In een iets afgeslankte versie              (helaas is de Tentorant dit jaar niet open), is iedereen van harte welkom op onze club.”

 Speelplezier voor allemaal

Onze gravelbanen liggen er prachtig bij en het terras is geopend, dus zijn wij klaar voor alle deelnemers en bezoekers die van 1 tot en met 9 augustus bij ons willen komen meedoen.

De inschrijving is voor alle spelsterktes en we delen in op actuele speelsterkte. Van beginnende toernooispelers tot de regionale top: iedereen kan meedoen.   

We reguleren de drukte

Alles draait om tennis dit jaar, maar op het terras zijn publiek en spelers natuurlijk welkom voor een drankje. Veel van onze oud-deelnemers hebben via onze enquête laten weten dat ze zeer enthousiast zijn om weer deel te nemen aan het toernooi. We verwachten daarom veel inschrijvingen.

RMA Verecos is de hoofdsponsor

Net als vorig jaar is makelaardij RMA Verecos de hoofdsponsor van het toernooi. We zijn er trots op dat deze makelaar uit Bunnik tot en met 2022 haar naam aan het toernooi verbindt.

Inschrijven

Inschrijven voor het toernooi doe je hier, https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament?id=52AB57A5-EBC5-4F03-B011-D38BEE380ADC

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie