Burgemeester geeft startschot!
Burgemeester geeft startschot! Laurien Ulfman

Bunniks Mooiste al van start gegaan

4 juli 2020 om 19:30 Atletiek Deel je nieuws

BUNNIK Bunniks Mooiste kan dit jaar niet doorgaan in de normale vorm. Daarom bedacht de organisatie Bunniks Mooiste Loopt Anders, waarbij  iedereen het traject op eigen gelegenheid kan rennen. Burgemeester Ruud van Bennekom gaf het startschot. 

Wat te doen met Bunniks Mooiste in dit 1,5 meter tijdperk? Sinds 2005 organiseren we trouw elk jaar deze mooie en gezellige Bunnikse hardloopwedstrijd. Regen, wind, kou of extreme warmte kon de sportieve lopers uit Bunnik en omgeving niet weerhouden er een feestelijk en geslaagd evenement van te maken. Ook dankzij de inzet van een grote groep vrijwilligers, de vrijgevige lokale sponsoren en het enthousiaste publiek. Het gaat ons na aan het hart om dit jaar vanwege de coronamaatregelen Bunniks Mooiste aan ons voorbij te laten gaan. Vandaar organiseren we Bunniks Mooiste Loopt Anders! Met het motto ‘alleen lopen doen we voor elkaar’ houden we dit jaar de sportieve uitdaging van Bunniks Mooiste in leven.

Bunniks Mooiste Loopt Anders betekent dat je in de periode van 15 juli tot en met 30 augustus op eigen gelegenheid het rondje van Bunniks Mooiste kunt lopen (6 of 12 km). Je tijd komt in een klassement op de website. Voor de duidelijkheid, dit wordt een gratis hardloopwedstrijd op eigen risico. Kies je moment en ga voor deze ultieme, unieke loopervaring. Schrijf je in op de website: www.bunniksmooiste.nl.

We houden dit jaar ook een fotowedstrijd. Dus, wil jij volgend jaar jouw foto op de site of op de posters? Sla je slag: de mooiste foto van de Bunniks Mooiste 2020 (het parcours, een loper, de start of de finish of gewoon de mooie omgeving) komt op de website en wordt gebruikt op de aankondigingsposter voor Bunniks Mooiste in 2021.  Tip: vooral een combinatie van hardlopen en de fraaie omgeving van Bunnik schijnt het goed te doen bij de fotojury! Pak je fototoestel en leef je creativiteit uit; we zijn benieuwd naar de resultaten.

De burgemeester heeft inmiddels voor deze alternatieve versie al virtueel het startschot gegeven. Bekijk deze actie op de site. 

Volgend jaar organiseren we weer de traditionele Bunniks Mooiste loop. We hopen iedereen daar weer tijdens een ontspannen en sportief groepsgebeuren te kunnen ontmoeten. Het blijft een supergezellig hardloopevenement in Midden-Nederland, dwars door het dorp Bunnik en het mooie buitengebied van Rhijnauwen!

De organisatie van Bunniks Mooiste wenst iedereen veel plezier en loopsucces en kijkt uit naar alle mooie foto's. 

Voor alle informatie kunt u terecht op de site: www.bunniksmooiste.nl

Burgemeester Van Bennekom heeft het startschot voor Bunniks Mooiste al gegeven.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie