Tennisschool Smash is gestart met je jeugd trainingen bij ULTV Rhijnauwen.
Tennisschool Smash is gestart met je jeugd trainingen bij ULTV Rhijnauwen. M.C. Klaas

De jeugd van tennisvereniging Rhijnauwen mag weer tennissen.

4 mei 2020 om 17:26 Tennis Deel je nieuws

Gelukkig mag de jeugd van tennisvereniging Rhijnauwen weer tennissen

Voor het eerst in het bestaan van de vereniging kon gedurende de hele winter op de banen worden getennist. Andere jaren gingen de tennisbanen na vorst buiten gebruik en moesten de banen voor het nieuwe seizoen weer worden klaargemaakt. Door de hogere temperaturen kon er gewoon worden doorgetennist.

Alle andere voorbereidingen gingen wel door om bij het begin van het nieuwe seizoen onze leden weer enthousiast te kunnen ontvangen. Op de eerste plaats werd LED verlichting aangelegd in het kader van de verduurzaming van het mooiste park van de regio Utrecht. Met het gebruik van de LED verlichting kan ’s avonds onder prima condities worden getennist, is de CO2 belasting voor het milieu lager en zijn de energielasten voor de vereniging lager. Op de tweede plaats start een nieuwe tennisschool op het park voor de tennislessen, maar het zijn wel bekende trainers. Gedurende 9 jaren werden de tennislessen tot volle tevredenheid verzorgd door de Leidsche Rijn Tennisschool met onder andere Jorg Verwey en Thomas van Doorn als vaste trainers voor de vereniging. Beide mannen gaan de tennislessen organiseren vanuit hun eigen tennisschool Smash. Voor hen een nieuwe start en voor Rhijnauwen continuïteit van goede tennislessen. 

Maar dat is nog niet alles. Dit jaar zou ook een nieuwe pachterstarten in het clubhuis, Jan van den Heiligenberg. Het gezellige clubhuis met de nieuwe pachter levert een prachtige gelegenheid om na de inspanning nog na te praten.

Maar toen werden alle activiteiten stil gelegd door het corona virus. Alle enthousiasme om het seizoen weer te starten werd weggeslagen. Wat zijn we blij dat de jeugd vanaf 29 april weer kon gaan trainen en onder begeleiding vrij kan tennissen. En we hopen dat binnenkort ook de senioren de baan weer op kunnen, want iedereen staat te trappelen om te beginnen.

Het park ligt er weer prachtig bij om te gaan tennissen. Er is momenteel geen wachtlijst bij de vereniging, dus ook voor nieuwe leden is dit prachtige park beschikbaar om te gaan tennissen in een groene omgeving. Informatie over de vereniging is te vinden via de website www.rhijnauwen.net.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie