Benauwde overwinning Celeritas mannen

15 december 2019 om 23:55 Overig Deel je nieuws

Zondag  stond de thuiswedstrijd van de Celeritas mannen tegen Ventura uit Schiedam op het programma, een tegen stander die op de ranglijst een plaats inneemt net onder Celeritas. De Schiedammers gingen voortvarend van start, binnen het kwartier stonden zij al met 2 - 5 voor, in de loop van de eerste helft werd hun voorsprong langzaam kleiner.    In de laatste minuut voor rust wist Celeritas bij 8 - 8 op gelijke hoogte te komen. Terug uit de kleedkamer was het Celeritas dat met een overdonderend offensief binnen enkele minuten op een 12 - 8 voorsprong kwam, deze voorsprong kon worden vastgehouden tot aan de laatste 10 minuten. Ventura kwam  dichterbij door dat Celeritas slordig met de bal omging, schoten losten van uit onmogelijke situaties waardoor de gasten in balbezit kwamen en deze kansen niet onbenut lieten. Het werd voor Celeritas een benauwde zaak toen in de laatste minuut de stand 20 -19 werd. Groot was de opluchting toen bij deze stand de zoemer het eindsignaal gaf. Dit was de laatste wedstrijd in 2019, op 5 januari komt de Zeeuwse Handbal Combinatie in sporthal de Tol op bezoek en wordt aan de tweede competitie helft begonnen.