Zwak optreden Celeritas mannen

1 december 2019 om 23:51 Overig Deel je nieuws

In sporthal de Tol kwam US, het studententeam van de Amsterdamse Universiteit op bezoek, deze ploeg stond lager geklasseerd in de hoofdklasse C dan Celeritas. Een mooie kans om het verlies van vorige week goed te maken, voor de Bunnikse mannen liep dit allemaal anders. Het waren de studenten die met hun zeer beweeglijk en snel aanvalsspel Celeritas lieten zien hoe doelpunten tot stand komen, ook hun verdediging sloot uitstekend. Het was vooral hun blokkering  waarop Celeritas zich steeds vast liep. Door geforceerd te gaan spelen werd het spel van Celeritas slordiger en waren er nogal eens afspeelfouten die door de tegenstander werden afgestraft. Hierdoor keek Celeritas met de rust al tegen een  7 -16 achterstand aan. Na de hervatting kreeg Celeritas meer grip op het spel van US, waardoor de gasten hun voorsprong niet verder konden uitbouwen, maar Celeritas zag geen  kans  wat aan de opgelopen achterstand te doen. Met nog ruim 7 minuten te gaan bij de stand 19 - 25 werd de wedstrijd geruime tijd stil gelegd vanwege een nekblessure van Rick Bruggeman. De aanwezige artsen adviseerden om hem te laten liggen tot dat de ambulance hem naar het ziekenhuis zou brengen. Na dat de resterende tijd was uitgespeeld keek Celeritas tegen een 24 - 29 eindscore aan. Positief was het bericht dat Rick nadat er een scan was gemaakt het ziekenhuis mocht verlaten. Of hij zaterdag in Zevenbergen inzetbaar is tegen koploper Groene Ster is zeer twijfelachtig.